Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

ΜΕΡΟΣ Γ' : HOLLYWOOD & ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ

Σε αυτό το κεφάλαιο, θα ασχοληθούμε με την ισπανική ταινία " El Nino de la Luna" (1989), που στα Αγγλικά μεταφράζετε σαν "Moon Child" και στα Ελληνικά μεταφράζετε σαν "Το Παιδί του Φεγγαριού".
Αυτή η ταινία προβλήθηκε στο Φεστιβάλ Κανών, το 1989.
Διαβάστε παρακάτω τις κριτικές που έγραψαν (εκείνη την χρονιά) για την ταινία, τα παρακάτω έντυπα (είναι ενσωματωμένα και στην αρχή της ταινίας):

LE MONDE
"Το Παιδί του Φεγγαριού μια μοναδική ταινία που ενώνει τον Πάγο με την Φωτιά και στην οποία πλανιέται ο αέρας του μεταφυσικού। Μια υπέροχη ταινία που μας ταξιδεύει εκεί που πολύ σπάνια πάνε οι σημερινές ταινίες: Στο όνειρο, στη μαγεία." (..αέρας ..ταξιδεύει ..Πάγος ..Φωτιά ..όνειρο ..μαγεία )

LE NOUVEL OBSERVATEUR
"Το Παιδί του Φεγγαριού είναι η αποκάλυψη του Φεστιβάλ των Κανών, μια ταινία περιπέτειας , προσωπική και καταστροφική, μυστικιστική και εκλεπτυσμένη, που αισθανόμαστε την συγκίνηση στο να βλέπουμε το αόρατο με τη μαγεία των εικόνων του" ( ..αποκάλυψη ..περιπέτεια, ..μυστικιστική, ..μαγεία)
Άραγε οι κριτικές (του 1989) είχαν να κάνουν μόνο με την ταινία ή μήπως αναφερόντουσαν (κωδικοποιημένα-με λέξεις κλειδιά) και σε κάτι άλλο, το οποίο ήταν σχεδιασμένο να συμβεί στο μέλλον...;;;
(π.χ. τα ταξίδια του ..David de Rothschild,ο οποίος πιστεύει ….στη δύναμη των ..ονείρων, δημιουργώντας ..περιπέτειες και ιστορίες για να εμπνεύσουν..)
(Ενδιαφέρον, έχει επίσης ότι μέσα στην ταινία δεν φαίνεται πουθενά πάγος και δεν αναφέρετε πουθενά η λέξη πάγος!!! Γιατί η "Le Monde" έγραψε για ..πάγο;;; τυπογραφικό λάθος άραγε;;; σχήμα λόγου;;; κανονικά έπρεπε να αναφέρει νερό και όχι πάγο..)

H ταινία συνεχίζει, με την αφήγηση μιας προφητείας :
"Τίποτα δεν υπάρχει ακόμα,
αλλά η καρδιά του έχει ανοίξει
για να λάβει μια μοναδική φεγγαραχτίδα
η οποία τότε έπεσε στην αγκαλιά της μητέρας.
Τότε, όπως και τώρα στη σκοτεινή ήπειρο,
σκουρόχρωμοι άνθρωποι περίμεναν τον ερχομό
αυτού του ανοιχτόχρωμου και φωτεινού παιδιού.
Μια μεγάλη φωτιά στον ουρανό θα τον ανήγγειλε.
και τραβώντας το πέπλο,
θα τους αποκαλυπτόταν ο θεός τους,
Το Παιδί του Φεγγαριού. "


Η υπόθεση έχει να κάνει με ένα ιδιαίτερα "χαρισματικό" ..12χρονο παιδί, το οποίο ονομάζετε David!!!
Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε τον ..12χρονο David!!! (τον υποδύεται ο μικρός ηθοποιός Enrique Saldana)
Αυτό το παιδί (αγνώστων γονέων) μεγαλώνει μέσα σε ένα ορφανοτροφείο. Τα υπόλοιπα παιδιά δεν κάνουν παρέα μαζί του, επειδή τον θεωρούν παράξενο!!!
ο ..David όλη μέρα ζωγραφίζει εικόνες, τις οποίες έχει δει στα όνειρά του και οι οποίες συνδέονται με το μέλλον του!!!
οι ζωγραφιές του David καταλήγουν στα χέρια μιας αποκρυφιστικής οργάνωσης, η οποία στέλνει μια γυναίκα-πράκτορα της, για να ερευνήσει από κοντά το "φαινόμενο" David!!! Η γυναίκα-πράκτορας (η οποία είναι και αυτή ένα άτομο με "ειδικά" χαρίσματα।) συναντάει τον David και αντιλαμβάνεται ότι έχει να κάνει με ένα ¨Χαρισματικό" άτομο!!! Στην συνέχεια, κατόπιν διαταγής από την οργάνωση, η γυναίκα υιοθετεί τον ..David!!! Το όνομα αυτής της γυναίκας είναι ..Victoria!!!
Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε την Victoria!!! (την υποδύεται η ηθοποιός Maribel Martin)
Σε αυτό το σημείο, δεν θα μπορούσαμε φυσικά να παραλείψουμε, ότι η μητέρα του David (Μayer) de Rothschild (κατά το επίσημο βιογραφικό του) ονομάζετε Victoria!!!
Στην συνέχεια λοιπόν της ταινίας, η Victoria μαζί με τον μικρό David μετακομίζουν σε ένα ίδρυμα της οργάνωσης, το οποίο είναι στην πραγματικότητα ένα κέντρο εκπαίδευσης ατόμων με ιδιαίτερα "χαρίσματα" (τηλεκινησία, τηλεπάθεια, κ.λπ.)!!!

Στην παρακάτω φωτογραφία φαίνεται το σύμβολο της Οργάνωσης...
(μέσα σε ένα ..εξάγωνο βρίσκετε ένας ρόμβος, δηλαδή ένα σχήμα με ..4 πλευρές!!! Αν νοητά διχοτομήσουμε τον ρόμβο στην μέση, τότε θα έχουμε 2 τρίγωνα, ένα τρίγωνο που "κοιτάει" προς τα πάνω και ένα τρίγωνο που "κοιτάει" προς τα κάτω...)

(..Στις 5 Δεκεμβρίου 2005 συνήλθε στη Γενεύη η σύνοδος των 192 κρατών που έχουν υπογράψει τη Συνθήκη της Γενεύης για την ανθρωπιστική βοήθεια. Θέμα συζητήσεως: η πρόταση του κράτους του Ισραήλ να καταργηθούν τα σύμβολα του Ερυθρού Σταυρού και της Ερυθράς Ημισελήνου (το αντίστοιχο του Ερυθρού Σταυρού στις ισλαμικές χώρες) και να υιοθετηθεί ένα νέο, «ουδέτερο» σύμβολο, ο Ερυθρός Κρύσταλλος, δηλαδή ένας Ερυθρός Ρόμβος σε λευκό φόντο। Αυτό και έγινε τελικά, παρ' όλο που για μια περίοδο θα ισχύουν και τα άλλα, για να φανεί για άλλη μια φορά, ποιος κυβερνά αυτόν τον πλανήτη.!!!)

Ένα λοιπόν, από τα σχέδια της παραπάνω Σέκτας, είναι να ζευγαρώσει (κάτω από το φως του φεγγαριού) έναν άντρα και μια γυναίκα, με απώτερο σκοπό την δημιουργία ενός ιδιαίτερα "Χαρισματικού" ατόμου ("το παιδί του φεγγαριού")

Η Σέκτα, όντως βρίσκει (γενετικά) τον κατάλληλο άνδρα (Edgar) και την κατάλληλη γυναίκα (Georgina), τους φέρνει σε "επαφή" και τελικώς η γυναίκα μένει έγκυος. ο David, ο οποίος έχει παρακολουθήσει (κρυμμένος) την όλη διαδικασία και πολλά ακόμη, αντιλαμβάνεται ότι το ζευγάρι (όταν το παιδί θα γεννηθεί ) θα είναι αναλώσιμο και αποφασίζει να συνεργαστεί μαζί τους, για να αποδράσουν!!!
Η Σέκτα, στέλνει 2 πράκτορές της, για να κυνηγήσουν τον ..David και το ζευγάρι, που όμως (αν και καταφέρνουν να σκοτώσουν τον άνδρα) δεν καταφέρνουν να πιάσουν τον μικρό ..David και την έγκυο γυναίκα, οι οποίοι καταφέρνουν με ένα ..πλοίο να φτάσουν στην Αφρική, όπου μετά από μερικές μέρες θα συναντηθούν με τον πατέρα, του νεκρού άνδρα!!!
Η Σέκτα, αυτήν την φορά, ζητάει από την Victoria (η οποία "τρέφει μια ιδιαίτερα συμπάθεια για τον David) να "εντοπίσει" και να φέρει πίσω τον David και την έγκυο γυναίκα. Εντωμεταξύ στην Αφρική, ο David, με την δύναμη του μυαλού του, θανατώνει τον άνδρα που τους φιλοξενεί, λόγω του ότι και εκείνος αποδεικνύετε ότι ήταν παλαιό μέλος της Σέκτας και ετοιμαζόταν, με μια επιστολή του προς την οργάνωση, να τους καταδώσει!!!
Ο μικρός David και η έγκυος γυναίκα καταφεύγουν για ασφάλεια σε μια έρημο της Αφρικής, στην οποία γνωρίζουν ένα ..Μαύρο αγόρι, το οποίο τους βοηθάει!!!
(μια νύχτα, η μητέρα του Μαύρου αγοριού, μια μαυροφορεμένη γυναίκα "βαπτίζει" τον ..David, κοντά σε ένα πηγάδι, σε Παιδί του Φεγγαριού!!!)
Την επόμενη νύχτα, η έγκυος γυναίκα, την στιγμή της γέννας, πεθαίνει κάτω από την επιρροή του φεγγαριού (το φεγγάρι υπονοείτε στην ταινία ότι είναι μια ..θεότητα!!! Η έγκυος γυναίκα λίγες ώρες πριν πεθάνει, συζητώντας με τον David, αναφέρει ότι το φεγγάρι είναι κακό, όμως ο David διαφωνεί με αυτήν την άποψη και υποστηρίζει ότι το φεγγάρι είναι καλό..)!!!
Η Victoria (μαζί με δύο ακόμα πράκτορες) καταφέρνει, πετώντας με ένα μικρό αεροπλάνο, να εντοπίσει (με τηλεπάθεια) τον (Λευκό) ..David και το (Μαύρο) αγόρι και να τους συλλάβει!!! Η Victoria συζητώντας (τη νύχτα, μέσα σε μια σκηνή στην έρημο της Αφρικής) με τον ..David, πείθετε να τον βοηθήσει στον σκοπό του!!!

Καλό είναι να συμπληρώσουμε ότι στην παραπάνω συζήτηση, η Victoria ρώτησε τον David τι απέγινε το μωρό και τότε εκείνος έσκυψε και της ψιθύρισε κάτι στο αυτί, ενώ παράλληλα, με τις κινήσεις των χεριών του, της έδειξε ότι το μωρό, το στραγγάλισε ο ίδιος!!! Νωρίτερα, ο David είχε υποστηρίξει ότι αυτός ήταν το μωρό της Georgia και ότι είχε ξαναγεννηθεί!!! (ενδιαφέρον έχει, ότι μέσα στην ταινία δεν φαίνεται κανένα μωρό, ούτε ακούγονται κλάματα μωρού!!! Σε ένα από τα αρχικά σημεία της ταινίας, ένας από τους γιατρός της Σέκτας, είχε υποστηρίξει ότι ίσως η Georgia δεν ήταν ποτέ έγκυος και ότι το φούσκωμα στην κοιλιά της ήταν απλός αέρας.. οι υπόλοιποι γιατροί είχαν διαφωνήσει μαζί του..!!! Ήταν ή δεν ήταν τελικά έγκυος η Georgia;;; Είναι ένα σημείο της ταινίας που δεν αποσαφηνίζεται με ακρίβεια.. )

Το ίδιο βράδυ (κρυφά από τους άλλους δυο πράκτορες), η Victoria, o ..David και ο ..Μαύρος φίλος του, μπαίνουν στο μικρό αεροπλάνο και με πιλότο την Victoria, απογειώνονται!!! (την τελευταία στιγμή, οι 2 πράκτορες προσπάθησαν να τους σταματήσουν, όμως δεν τα κατάφεραν)
Στην παρακάτω φωτογραφία, φαίνεται ο μοχλός ασφάλειας, από την εσωτερικό μέρος της πόρτας του αεροπλάνου, στο οποίο η κάμερα (για μια στιγμή) ζουμάρει!!! (...THROTTLE ...ROTH...TITLE..)
Το αεροπλάνο προσγειώνετε κοντά σε ένα ποτάμι. Η Victoria (με δάκρυα στα μάτια) αποχαιρετάει τον ..μικρό David!!!
Τo ..μαύρο αγόρι οδηγεί τον David στο ..ποτάμι, τον βοηθάει να γδυθεί και στη συνέχεια (ο David) διασχίσει το ..ποτάμι!!! Στην άλλη όχθη του ποταμιού (πίσω από ένα λοφίσκο) τον περιμένουν οι ..μαύροι ιθαγενείς (συμβολικά οι οπαδοί-σκλάβοι του, που τον περιμένουν για να τους "ελευθερώσει")!!! Εντωμεταξύ πάνω από το ποτάμι (στον ουρανό) η Victoria, (γνωρίζοντας την προφητεία και ξέροντας ότι αν επιστρέψει στην ..σέκτα θα έχει ..άσχημο τέλος) αποφασίζει να ανατινάξει το αεροπλάνο στον αέρα, ρίχνοντας στο εσωτερικό του ντεπόζιτο, μια φωτοβολίδα!!!
Η προφητεία εκπληρώνετε "Μια μεγάλη φωτιά στον ουρανό θα τον ανήγγειλε."!!!
(γνωρίζουμε από τις προφητείες, ότι κατά την στέψη του Αντίχριστου, στο Ναό του Σολομώντα στο Ισραήλ, μια μεγάλη φωτιά θα κατέβει από τον ουρανό!!!)

Στην συνέχεια, ο David ανεβαίνει τον μικρό ..λοφίσκο και έρχεται σε οπτική επαφή με τους ..ιθαγενείς όπως φαίνεται και στην παρακάτω φωτογραφία!!!
(στο κάτω μέρος του μονοπατιού φαίνεται και η νεκροκεφαλή ενός ..Τράγου -ένα από τα σύμβολα του Σατανά!!!)
Στο τέλος της ταινίας, ο David κατεβαίνει το ..μονοπάτι (που φαίνεται στην παραπάνω φωτογραφία) και συναντιέται με τον αρχηγό της φυλής, ο οποίος (με μια χαρακτηριστική κίνηση του χεριού του) τον καλωσορίζει σαν "Το Παιδί του Φεγγαριού", όπως φαίνεται και στην παρακάτω φωτογραφία!!!
Η επόμενη Σύνοδος του ΟΗΕ για το κλίμα, έχει προγραμματιστεί ..συμπτωματικά για τον Δεκέμβριο του 2011 στην πόλη Ντέρμπαν, στην ..Αφρική (λίγες μέρες πριν το 2012)!!!

Οι βασικοί πρωταγωνιστές της παραπάνω ταινίας είναι :
-..Victoria (η ηθοποιός Maribel Martin)
-..David (ο ηθοποιός Enrique Saldana)

(Το ζευγάρι της ταινίας)
- Georgina (η ηθοποιός Lisa Gerrard, γεννημένη στην ..Αυστραλία)
(η Georgia παρουσιάζετε σαν μια γυναίκα χαμηλού νοητικού επιπέδου και αλκοολική)
-Edgar (ο ηθοποιός David Such)

ο ..David de Rothschild μεγάλωσε στην φάρμα των (..άτεκνων) ....θείων του,
Peter David Robson και (της συζύγου) Renée Louise Marie de Rothschild .......

David (Mayer) de Rothschild
(Μια ..σκέψη : Δαβίδ ντε Ρόθτσαϊλντ ή Δαβίδ Λε Ρόμπσον ....Ελληνικός λεξάριθμος = 666;;; Μια θεωρία που είναι δύσκολο να αποδειχθεί , αν βέβαια ισχύει.... τo μέλλον θα δείξει...)

Καλό είναι να αναφέρουμε ότι το 1917, κυκλοφόρησε και ένα μυθιστόρημα με τίτλο "Moonchild" ("Το Παιδί του Φεγγαριού"), το οποίο συνέγραψε ο Αρχισατανιστής Άλιστερ Κρόουλι γνωστός με το παρατσούκλι "το Θηρίο" 666 !!!
Ο γέροντα Λαυρέντιος του Chernigov (+1950) προφήτευσε ότι :
"....Η πληρότητα της κακίας του Σατανά ενεργεί μέσα στον Αντίχριστο από τότε που αδίστακτα επιμένει να ακολουθήσει τον κακό δρόμο, και αυτό όπως λέγει ο γέροντας Λαυρέντιος θα οριστικοποιηθεί όταν φθάσει στην ηλικία των 12 ετών..."
(κρίνοντας και από την ταινία) φαίνεται ότι η παραπάνω προφητεία έχει μεγάλη βάση αληθείας!!!
ο ..David de Rothschild (ο οποίος γεννήθηκε, κατά το επίσημο βιογραφικό του, το 1978) έγινε 12 χρονών το 1990 (έναν χρόνο περίπου μετά την προβολή της παραπάνω ταινίας-1989)!!! Τον Σεπτέμβριο του 1990, ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους ..συμπτωματικά ανακήρυξε (μέσα στο Αμερικάνικο κοινοβούλιο) το ξεκίνημα της "ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ" ("NEW WORD ORDER") !!!

Στην παρακάτω εικόνα (μέσα από ένα όνειρο του David) φαίνεται και ένα ..ρολόι!!!
(ο μικρός δείκτης βρίσκετε στην ώρα ..11 και ο μεγάλος στο 10 ή 11 λεπτό, δεν φαίνεται καθαρά)

Μερικές επιπλέον πληροφορίες (πιθανότατα) θα προστεθούν στα σχόλια της ιστοσελίδας μας....

20 σχόλια:

  1. Στο ΜΕΡΟΣ Α' : HOLLYWOOD & ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ, είχαμε αναφερθεί στην ταινία (της Walt Disney) "The Sorcerers Apprentice", στην οποία ο (μάγος) Νίκολας κέιτζ ψάχνει για ένα ..παιδί-μάγο, ο οποίος θα σώσει τον κόσμο!!! Να συμπληρώσουμε, το όνομα του παιδιού "Σωτήρα" (το οποίο φαίνετε μέσα στην ταινία) είναι ..Dave (δηλαδή ..David)!!! (ο ..David de Rothschild έχει αναφέρει ότι ο κόσμος θέλει να τον ξέρει σαν ..Dave)


    ΣΑΡΛΟΤ ΝΤΕ ΡΟΤΣΙΛΝΤ «Περνάτε δύσκολα αλλά είστε ευλογημένος τόπος»
    http://www.tovima.gr/culture/article/?aid=382786

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνδιάσκεψη για τους «κανόνες του κυβερνοχώρου» στη Μ. Βρετανία...
    http://portal.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathworld_1_01/11/2011_412712


    Το Βατικανό ζητά παγκόσμια κυβέρνηση!!
    http://www.agioritikovima.gr/2011-07-14-22-28-56/3604-pope-calls-for-a-challenge-world-government


    Τότε θα είναι πολύ αργά! (Αγ. Νικολάου Βελιμίροβιτς)
    http://fdathanasiou.wordpress.com/2011/09/13/%CF%84%CF%8C%CF%84%CE%B5-%CE%B8%CE%B1-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%8D-%CE%B1%CF%81%CE%B3%CE%AC-%CE%B1%CE%B3-%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%AC%CE%BF%CF%85-%CE%B2%CE%B5/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. [+]Ο Γεροντας Βησσαριων εδωσε για το θηριο(ΤΗIRION-THOR-RΟΤΗ;;)ημερομηνια 9-8-1982,και ο ιδιος(χωρις να ειμαι σιγουρος)ειπε το 1990 " σε 15 χρονια θ'αρχισουν αυτα"δηλ. απο το 2005.Ξερεις Νικο αν εχει καποια σχεση με τη δραση του david η τελευταια χρονολογια;και αν εχει,μηπως γενηθηκε το '82 κι οχι το'78; .Κατι αλλο:Στις 11-9-1990 ο bush ανηγγειλε την νεα ταξη ,11 χρονια μετα ειχαμε την 11-9-2001,και 11 χρονια μετα παμε στις 11-9-2012.το ενδιαφερον εδω,και σε σχεση με την ημερομηνια του Γεροντος ειναι το εξης:9-8-1982 με 9-8-2012 το ατομο που προφητευεται θα ειναι 30ετων (πεφτει πανω στους σιωνιστικους ολυμπιακους του λονδινου).Λοιπον,9-8-2012 +11+11+11 φτανουμε στις 11-9-2012 που κλεινουν κι οι 11ετιες απο αναγγελια νεας ταξης κ χτυπηματος στους πυργους.Η σημειολογια ειναι σημαντικη κ θα περιμενω με πολυ ενδιαφερον την αποψη σου πανω σ'αυτα.Την ευχη του γεροντα να εχουμε[+].

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ φίλε, καλησπέρα!!! Στο σημείο που έχουμε φτάσει όλα είναι πιθανά!!!
    Δεν βρήκα (μέχρι στιγμής) κάποια "σύνδεση" της ημερομηνίας 9-8-1982 με τον ..David (το μόνο κοινό σημείο είναι ο 8ο μήνας-..Αύγουστος)!!! ο ..David, κατά το (επίσημο) βιογραφικό του, γεννήθηκε στις 25.8.1978!!! Δεν γνωρίζω αν όντως έχει γεννηθεί τότε (1978) ή χρησιμοποιεί αυτήν την ημερομηνία για συμβολικούς λόγους!!! (ενδιαφέρον είναι, ότι η μαθηματική ρίζα του 666 δίνει 25.8.... =33.. όπως και η ημερομηνία 11.11.11 μας δίνει τον αριθμό 33!!!
    To 2005, o ..David δημιούργησε την δική του οικολογική οργάνωση (ΜΚΟ) "Adventure ecology"
    Για τον Γέροντα Βησσαρίων, τυχαίνει ένα συγγενικό μου πρόσωπο, να τον γνώριζε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ και μετά από συνάντηση που είχα μαζί του (πριν λίγους μήνες), μου ανέφερε ότι δεν γνώριζε τίποτα για τα λεγόμενα του Γέροντα περί γεννήσεως Αντίχριστου!!! Μου ανέφερε επίσης ότι ο γέροντας Βησσαρίων ήταν ένας πολύ καλός άνθρωπος με πλούσιο φιλανθρωπικό έργο (χαριτολογώντας μου ανέφερε την χαρακτηριστική βραχνάδα που είχε ο Γέροντας στην φωνή του)!!! Για τον Βίο του Γέροντα (μετά την κοίμηση του) έχουν γραφτεί δύο βιβλία (από διαφορετικούς συγγραφείς) στο ένα βιβλίο υπάρχει η αναφορά περί γεννήσεως του Αντίχριστου, ενώ στο άλλο βιβλίο δεν αναφέρετε τίποτα!!!
    Από όλα τα παραπάνω κατανοούμε, ότι θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί για το αν ο Γέροντας μίλησε ή όχι για Αντίχριστο ( αν το είπε και ΠΩΣ το είπε)!!!
    Γενικότερα μιλώντας, έχει "παρατηρηθεί" ότι αρκετες φορές, άνθρωποι (είτε από δόλο, είτε από άγνοια) έχουν παραποιήσει τα λόγια σπουδαίων Γερόντων!!!
    Τελειώνοντας, θα ήθελα να ομολογήσω, ότι βρίσκω ιδιαίτερα ενδιαφέρον το σκεπτικό σου... στα υπόψιν..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλησπέρα Νικό,κάνα νέο από το λαμόγιο τον Δαβίδ έχουμε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλησπέρα, φίλε Vendeta και συγνώμη για την αργοπορία αλλά ήμουνα μακριά από υπολογιστή για μερικές ημέρες...!!!

    Το "καλόπαιδο" ο ..David ξεκίνησε μια νέα Αποστολή στην Βραζιλία (Αμαζόνιο), για να βοηθήσει τους φτωχούς ιθαγενείς... παρακάτω διάβασε ένα σχετικό άρθρο

    29 του Οκτ, 2011
    Ο David de Rothschild προετοιμάζεται για μια νέα περιπέτεια στον Αμαζόνιο

    http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=el&prev=/search%3Fq%3Ddavid%2Bmayer%2Bde%2Brothschild%2Bbrazil%2Bamazon%26hl%3Del%26prmd%3Dimvnso&rurl=translate.google.gr&sl=en&twu=1&u=http://www.treehugger.com/files/2011/10/david-de-rothschild-prepares-new-adventure-amazon-interview.php%3Fcampaign%3Dth_rss%26utm_source%3Dfeedburner%26utm_medium%3Dfeed%26utm_campaign%3DFeed%253A%2Btreehuggersite%2B(Treehugger)%26utm_content%3DGoogle%2BReader&usg=ALkJrhh2nQGbFt5pgb92e0U7kFAzZHicEg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με την ευκαιρία δες μερικά βιντεάκια με τον ..David


    http://www.youtube.com/watch?v=UmWCY2L83x8

    http://www.youtube.com/watch?v=UaIpAqnxgA0&feature=related

    http://www.youtube.com/watch?v=ZbSlJ6RbztM&feature=related

    http://www.youtube.com/watch?v=w6BKL9Z5fGg&feature=related

    http://www.youtube.com/watch?v=9qR8lJAa5kI&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Την είδα εχθές την παραπάνω ταινία,κάποιος που δεν ασχολείται με τέτοια θέματα πιστεύω ότι δεν καταλαβαίνει το λόγο ύπαρξης αυτής της ταινίας και τι θέλει να πέραση μέσα από αυτή ο σκηνοθέτης.Πολλά είναι τα στοιχεία μυστικισμού και αποκρυφισμού όπου καμουφλαρισμένα περνάνε τα μηνύματα στους αποδέκτες - μύστες .Με κανε μεγάλη εντύπωση ότι οι Ισπανοί χρησιμοποίησαν το όνομα Devid και ότι το παιδί μου έδωσε την εντύπωση ότι ψηλό κουτσαίνει.Να σε καλά και με υγεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Νίκο και αναγνώστες σας χαιρετώ.
    Πρώτη φορά επικοινωνώ........ και ήθελα να κάνω μια ερώτηση:
    Παρακολούθησα σήμερα 09-12-11 την ταινία στο ''STAR''-CHILDREN MEN. Δεν ξέρω αν την έχεις παρακολουθήσει Νίκο, αλλά κρύβει πάρα πολλούς συμβολισμούς (όχι απαραίτητα με τον DAVID, θα μπορούσες να μας απαντήσεις σχετικά με την ταινία;
    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλησπέρα, φίλε μου!!!! Την συγκεκριμένη ταινία δεν την έχω δει, όμως ¨κάθισα" και είδα το τρέιλερ της ταινίας και διάβασα την υπόθεση!!! Δεν αμφιβάλλω ότι η συγκεκριμένη ταινία κρύβει μηνύματα... (παιδί-ελπίδα της ανθρωπότητας, Λονδίνο. κ.λπ.) Αυτό που θυμήθηκα βλέποντας τους Σταθμούς ελέγχου (check points) της ταινίας είναι τα διόδια που υπάρχουν στις Εθνικούς οδούς!!! Αλήθεια, μήπως τα διόδια στις Εθνικούς οδούς χρησιμοποιηθούν κάποια στιγμή (φανερά)σαν σημεία ελέγχου (check points);;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σ'ευχαριστώ φίλε Vendeta για την πληροφορία!!!!

    Δες στην παρακάτω φωτογραφία (την οποία έχω στο αρχείο μου τουλάχιστον ένα χρόνο πρίν) δείχνει τον Ser Evelyn de Rothschild να κλείνει τις πρώτες (φανερές) συμφωνίες με τους κινέζους το ...1994!!!

    http://www.halisa-eu.net/J/J/ROTH&CH1.gif

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=nqyEZ84JCjI&noredirect=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το έχω δει παλιότερα φίλε Vendeta.. αλλά σ'ευχαριστώ για την προσπάθεια!!!!

    Με την ευκαιρία, δες την παρακάτω φωτογραφία των 2 Μασκότ, των Ολυμπιακών αγώνων του Λονδίνου!!!

    http://www.london2012.com/transform/2877760/m700x/meet-wenlock-and-mandeville-68819.jpg

    Στην παραπάνω φωτογραφία κρύβονται αρκετοί συμβολισμοί...!!!

    1. Ουράνιο τόξο - Γνωστό σύμβολο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ
    2. Στο θηλυκό μασκότ (ακτίνες ..ηλίου) ..ΦΩΤΙΑ (ΘΗΛΥΚΟ)
    Στο αρσενικό μασκότ (γαλάζιο) ..ΝΕΡΟ (ΑΡΣΕΝΙΚΟ)
    3. Στο κεφάλι του Θηλυκού υπάρχουν 3 γραμμές που συμβολίζουν το 666 (barcode) illuminati = (i)LLUM(i)NAT(i)
    4. Στο κεφάλι του Θηλυκού έχουμε το γράμμα W
    Στο κεφάλι του Αρσενικού έχουμε το γράμμα M (..Ανάποδες πυραμίδες)
    ("w" -Δύο κάτω μια πάνω, "Μ¨ -Δύο πάνω μια κάτω ---ΣΥΝΟΛΙΚΑ 6.. )
    5.το κεφάλι του θυλικού Μασκότ καταλήγει σε κέρατα (στο κέντρο υπάρχει μια πυραμίδα)
    6.ένα ΜΑΤΙ σε κάθε μασκότ (το ΜΑΤΙ γνωστό σύμβολο..)
    7.Στο Θηλυκό Μασκότ υπάρχουν στο σώμα του ..13 ακτίνες ηλίου (11 πάνω και 2 στο πόδι)
    8.Επίσης στο κέντρο του Σώματος του Θηλυκού Μασκότ εμφανίζετε το περίγραμμα μιας "Αόρατης" Λευκής πυραμίδας
    9.το σύμβολο του "2012" (μετατοπίζοντας τα γράμματα) μας δίνει την Αγγλική λέξη "ΖΙΟΝ". Στα Ελληνικά μεταφράζετε (ΣιΩΝ)!!! Γνωστό στους περισσότερους..
    10.Το Αγγλικό γράμμα "Z" αλλά και το "2" παραπέμπουν στον κεραυνό (Σύμβολο και των "ss")

    και τέλος..
    11.ο αριθμός "12" (στο Όλυμπιακό σήμα "2012") μας δίνει ..συμπτωματικά το αγγλικό γράμμα "R" ΟΠΤΙΚΑ "12"="R"....

    Αυτά τα ..λίγα εντόπισα με μιά πρώτη ματιά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΝΙΚΟΛΑ.ΤΟ 2012 ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ και σε 'σενα φίλε Vendeta!!!

    Για το 2012, αν υποθέσουμε, ότι το πολύ μέχρι το τέλος του νέου χρόνου (2012) θα μας εμφανίσουν τον ψευτομεσσία τους (τον ..David ή κάποιον άλλον)τότε αυτό σημαίνει ότι έως εκείνη την στιγμή, τα πράγματα θα είναι ακόμα χειρότερα από το 2011!!! (όσο πιο απελπισμένος θα είναι ο κόσμος, τόσο πιο εύκολα θα αποδεχτεί έναν ..μεσσία)

    και με την ευκαιρία δες κάτι ενδιαφέρον..

    ROTHSCHILD = (ΑΝΑΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ)= HOLD CHRIST

    CHRIST = ΧΡΙΣΤΟΣ= ΧΡΙΣΜΕΝΟΣ= ΜΕΣΣΙΑΣ

    HOLD =
    (σαν ρήμα, έχει τις έννοιες:)
    κατέχω
    κρατώ
    συγκρατώ
    διατηρώ
    βαστάζω
    πιάνω
    --------
    (σαν ουσιαστικό, έχει τις έννοιες:)
    κράτηση
    κύτος
    αμπάρι
    πιάσιμο

    ΑΠΌ ΤΑ ΠΑΡΑΠΆΝΩ ΚΑΤΑΛΉΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΜΠΈΡΑΣΜΑ ΌΤΙ:
    οι ROTHSCHILDS είναι αυτοί που κρατούν ή διατηρούν τον "Μεσσία" ή (με μια πιο ευρύτερη έννοια) έχουν χρισθεί (ή αυτοχρισθεί ) "Μεσσίες" του ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΎ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. http://www.imdb.com/title/tt0097986/ & http://en.wikipedia.org/wiki/Moon_Child_(1989_film)
    Όπως θα δείτε και στις παραπάνω ιστοσελίδες το όνομα του αγοριού στην ταινία είναι DAVID!!! (το διευκρινίζω επειδή υπήρχε μια αμφισβήτηση από έναν φίλο σε παραπάνω σχόλιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή