Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

ΜΕΡΟΣ Δ' : HOLLYWOOD & ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ

Μετά από αρκετό καιρό απόχης, να 'μαστε και πάλι εδώ!! Έχουμε κάποια νέα στοιχεία στην έρευνά μας.. γι' αυτό πάμε κατευθείαν στο "ψητό"..
Πριν δυο  μέρες ,είδαμε την ταινία "Lucy" παραγωγής 2014. Η υπόθεση της ταινίας έχει να κάνει με μια γυναίκα, η οποία με την βοήθεια (υποτίθεται) κάτι χαπιών καταφέρνει στο τέλος να αποκτήσει θεϊκές δυνάμεις!! και να προσφέρει την ΓΝΩΣΗ που απόκτησε για τα ΠΑΝΤΑ, στους ανθρώπους..

Στο σημείο 55:11 της ταινίας "παγώσαμε" το παρακάτω περίεργο καρέ...Η ΤΑΥΤΌΤΗΤΑ ΤΗΣ LUCY....

Στην παρακάτω εικόνα,  κάναμε μια αποκρυπτογράφηση (με την δική μας πάντοτε οπτική πλευρά..) και σας την παρουσιάζουμε παρακάτω....

Στην παραπάνω εικόνα έχουμε τα εξής: το όνομα της ηρωίδας είναι LUCY, το οποίο παραπέμπει συγκαλυμμένα στο όνομα LUCIFER (Εωσφόρος). Αυτό επιβεβαιώνετε και μέσα από την ταινία, όπου η LUSY φτάνει στο τέλος, να γίνεται  Θεός!! και δίνει την γνώση στην ανθρωπότητα!!! 

Παρακάτω βλέπετε το επίσημο τρέιλερ της ταινίας LUCY.. 


Στο χρονικό σημείο 0:44... "Αποκαλύπτεται" το Δαιμονικό μάτι της Lucy..!!! 

  Κατά τους Σατανιστές , ο Εωσφόρος (Σατανάς), είναι ένας άγγελος φωτός, ο οποίος θέλει να δώσει την γνώση στους ανθρώπους και να τους "ελευθερώσει" από τον κακό Θεό..  Αυτό, πιστεύουν ότι θα συμβεί, μέσω (της εμφάνισης και  τελικής επικράτησης σε όλο τον πλανήτη) του Ανθρώπου-εκπροσώπου του Εωσφόρου επί της Γης, του γνωστού σε εμάς τους Χριστιανούς, σαν Αντίχριστος!!!  
Παρακάτω βλέπουμε τον Εωσφόρο(Σατανά), όπως προβάλλετε από τους Σατανιστές!! τον ονομάζουν Μ.Α.Τ.Σ (Μέγας Αρχιτέκτονας Του Σύμπαντος) 
Στο κεφάλι (πάνω πάνω) βλέπουμε την φλόγα που συμβολίζει το φως-Σοφία-Γνώση που κατέχει ο Σατανάς και θέλει να την μοιράσει στους ανθρώπους..  (επειδή μάλλον μας αγάπησε..χαχα!)Στο κεφάλι του, διακρίνουμε την γνωστή μας πεντάλφα, ένα γνωστό Σατανιστικό σύμβολο το οποίο χρησιμοποιείται σε Σατανιστικές τελετές για την επίκλησης Δαιμόνων!!!  Στην ΤΑΥΤΌΤΗΤΑ.. της LUCY.. βλέπουμε ότι υπάρχει  τρεις φορές..  το σύμβολο της πεντάλφα!!!  Ο Μ.Α.Τ.Σ. περιγράφετε με γεννητικά όργανά άντρα και γυναικείο στήθος.. γι΄αυτό πολλές φορές σε ταινίες βλέπουμε να συμβολίζετε και με γυναικεία μορφή.. (Π.Χ.  στο http://astakotheories3.blogspot.gr/2010/09/11.html, είχαμε δείξει πως η Lara Croft  (από την ταινία "Tomb Raider")  ταυτίζεται συμβολικά με το πρόσωπο του  Αντίχριστου.. κατά την άποψή μας με τον David.. ). Ρίχνοντας πάλι μια ματιά στην ταυτότητα.. της Lucy.. παρατηρούμε να αναγράφονται 3 ημερομηνίες  πάνω σε αυτήν.. : 10 Μαρτίου 1988, 25 Αυγούστου 2005 και 24 Αυγούστου 2015...  από αυτές της ημερομηνίες μόνο η μία βρίσκετε μπροστά μας σε λίγους μήνες..  24 Αυγούστου 2015!!
πριν κάνουμε την ανάλυση για το παραπάνω καρέ , ας θυμηθούμε πρώτα 2 ταινίες που αναγράφουν μέσα ημερομηνίες και επιβεβαιώθηκαν!!! 
1. Δείτε στο http://astakotheories4.blogspot.gr/2011/02/15.html  όπου στο κεφάλαιο αυτό είχαμε ήδη αναφερθεί παλιότερα στην ταινία "Knowing" όπου προφητεύεται μέσα στην ταινία το πετρελαϊκό "ατύχημα" που είχε συμβεί παλιότερα στον κόλπο του Μεξικού, ένα χρόνο περίπου προτού συμβεί!!!
2. Δείτε στο http://astakotheories3.blogspot.gr/2010/08/10.html  όπου στο κεφάλαιο αυτό είχαμε πει λίγα λόγια για την ταινία "Matrix" όπου και εκεί υπάρχει ένας ήρωας με το κωδικό όνομα "Nio" (στον ψεύτικο εικονικό κόσμο του Matrix, ονομάζεται Thomas A. Anderson) . O "Nio" όπως και η "Lucy" καταλήγει στο τέλος της ταινίας να αποκτάει θεϊκές ιδιότητες!!

Παρακάτω βλέπετε την TAYTOTHTA.. του "Nio" που φαίνεται μέσα στην ταινία στο σημείο 18:20 (ανάποδα) στην οποία αναγράφετε η ημερομηνία "11 SEP 01" δηλαδή 11 Σεπτεμβρίου 2001!!
Εκείνη την χρονολογία  (11 Σεπτεμβρίου 2001) όλοι θυμόμαστε το χτύπημα που έγινε στους Δίδυμους Πύργους και έμελλε να αλλάξει για πάντα την ροή της ανθρώπινης ιστορίας!!! το περίεργο είναι ότι η ταινία προβλήθηκε 2 χρόνια νωρίτερα όμως, το 1999!!! Πολύ Περίεργο ε;; Δεν ήταν καθόλου περίεργο, αφού το χτύπημα στους Δίδυμους Πύργους, ήταν προσχεδιασμένο πολλά χρόνια πιο πριν, από την Σατανική κλίκα των Διεθνών Τραπεζιτών!!!  Περίπου το 70% των Αμερικάνων πολιτών πιστεύουν (μετά από τα πολλά στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας από το 2001 έως σήμερα)ότι η τότε Αμερικάνικη κυβέρνηση (Μπους) είχε εμπλοκή (έμμεση ή άμεση) σε εκείνο το χτύπημα!!! φυσικά η "τυφλή" και "ανεξάρτητη" δικαιοσύνη των ΗΠΑ,  "κουκούλωσε" την όλη υπόθεση.
Στην περίπτωση της ταινίας "LUCY" (παραγωγής 2014) λοιπόν, έχουμε 3 ημερομηνίες. Ας ξεκινήσουμε με την τελευταία ημερομηνία που έχει και ενδιαφέρον αφού θα την συναντήσουμε σε λίγους μήνες μπροστά μας.. 24 Αυγούστου 2015. (ημερομηνία λήξης.. ) -Είναι άραγε μια τυχαία ημερομηνία ή έχει προγραμματιστεί από την Σατανική ελίτ του πλανήτη κάποιο κακό γεγονός για τότε;; και αν ναι, τότε τι θα συμβεί αλήθεια τότε;; Άραγε να είναι τυχαίο ότι ο David de Rothschild (γεννημένος 25 Αυγούστου 1978 κατά το επίσημο βιογραφικό του) γίνεται τότε 37 χρονών;;;  να είναι τυχαίο άραγε ότι στην δεύτερη ημερομηνία, 25 Αυγούστου 2005 (ημερομηνίας έκδοσης... εμφάνισης;;),  την ίδια χρονιά (το 2005) κάνει δειλά δειλά την εμφάνισή του ο David.. ιδρύοντας τότε την οικολογική του  οργάνωση Adventure ecology;;;  Σύμφωνα με την ανάλυση που είχαμε δείξει παλιότερα http://astakotheories4.blogspot.gr/2011/01/14.html  (εκτός από την ημερομηνία γέννησης, που υπήρχε κρυμμένη  του David... υπήρχε κρυμμένη μεταξύ άλλων και μια "πυραμίδα".. όπου στην "κορυφή" της θα κατέληγε ο David σε ηλικία 36,9 χρονών, δηλαδή τον Μάιο του 2015!! (τρεις μήνες νωρίτερα  από την ημερομηνία που αναγράφεται στην ταινία "Lucy" ). Στα σχόλια που υπάρχουν εδώ : http://astakotheories.blogspot.gr/2009/03/2.html  (κάτω κάτω) με ημερομηνία 17 Απριλίου 2011 - 3:01 μμ.  ένας φίλος από την Κύπρο είχε επισημάνει ότι ο David.. θα έχει πιο ενεργό ρόλο στα Παγκόσμια τεκταινόμενα  στις 11/11/2015, τρεις μήνες δηλαδή μετά από την ημερομηνία που φαίνεται στην ταινία "Lucy"!!  Συνοψίζοντας προς το παρόν, με βάση όλα τα παραπάνω, καταλήγουμε  σε 3 ημερομηνίες όπου θα ξεκινήσουν πιθανότατα τα 7 χρόνια της ουσιαστικής δράσης του David.. (3.5 ανεπίσημης διακυβέρνησής του +3.5 επίσημης διακυβέρνησής του) όλα θα ξεκινήσουν πιθανότατα ή τον Μάιο του 2015 ή τον Αύγουστο του 2015 ή τον Νοέμβριο του 2015 το πολύ!!! (+ - 3 μήνες από την ημερομηνία 25 Αυγούστου 2015!!) Άρα αν όλα πάνε σύμφωνα με την θεωρία μας.. (που το απευχόμαστε) τότε ο David.. θα στεφθεί "Θεός" στο (τότε κτισμένο) ναό του Σολόμωντα ή το Νοέμβριο του 2018 ή τον Φεβρουάριο του 2019 ή τον Μάιο του 2019!! (αν φυσικά καταφέρουν τα Σατανόπαιδα να ολοκληρώσουν τα σχέδιά τους έως τότε..)
Ίσως βέβαια, οι παραπάνω ημερομηνίες να έχουν να κάνουν έμμεσα με τον Αντίχριστο και να έχουν να κάνουν με κάποιο καταστροφικό Παγκόσμιο γεγονός που θα οδηγήσουν πιο κοντά στην Τελική κυριαρχία του ψευτομεσσία.. θα δείξει.. πάντως καλό είναι να συγκρατήσουμε και τον αριθμό 44.. (διπλός αριθμός, όπως ο βασικός Μασονικός αριθμός 33 και ο αποκρυφιστικός αριθμός 11..) που συναντήσαμε παραπάνω στο τρέιλερ, επειδή υπάρχει μια πιθανότητα και σε αυτήν την ηλικία να χριστεί "Θεός", ο Αντίχριστος.. (αν τους βγουν τα σχέδια..) δηλαδή κάπου 2022-2023!!

Παρακάτω βλέπετε τον αριθμό 44.. και ενδιάμεσα του, παρεμβάλλεται ο αριθμός 666!!! Είναι στο χέρι σου.. (το Xάραγμα;;) αναγράφετε από κάτω..!!! υποτίθεται ότι αυτός ο αριθμός (46664) έχει καθιερωθεί σαν αριθμός αντίστασης εναντίων της αρρώστιας του aids!!! Υποτίθεται ότι ο αριθμός 46664 βγαίνει από την ιστορία φυλάκισης του Νέλσον Μαντέλα (ήταν ο 466ος φυλακισμένος στις φυλακές που τον είχαν αιχμάλωτο, στο κελί 64..). Το πόσο στέκει λογικό, να έχει σχέση η αιχμαλωσία ενός πολιτικού ηγέτη με μία αρρώστια αλλά και ο τρόπος που καταλήξανε κάποιοι.. σε αυτό το νούμερο, το αφήνω στην κρίση σας.. 


Το Παγκοσμίου εμβέλειας συγκρότημα U2 τραγούδησε τον ύμνο για τον αριθμό 46664.. (Ο Δρόμος για την Ελευθερία...). καλό είναι να γνωρίζεται όμως, ότι στην διαφήμιση και την προβολή του συγκροτήματος U2, έχει άμεση εμπλοκή, ο ίδιος, ο David de Rothschild!!! Ο David.. έχει δηλώσει παλιότερα.. ότι όταν δούλευε στην εταιρία του αδελφού του (Anthony) είχε συμμετέχει στην προβολή του συγκροτήματος U2 και Britney Spears!!! 
όπως έχουμε δείξει (μέσα στα βίντεο) εδώ :   http://astakotheories4.blogspot.gr/2011/01/14.html ο David.. σχετίζεται με τον αριθμό 4.. και αυτός ο αριθμός (μεταξύ άλλων) συμβολίζει (για τους Σατανιστές) έναν κρυμμένο Ανάποδο Σταυρό, βασικό σύμβολο του Αντίχριστου!!! καταλήγοντας λοιπόν από όλα τα παραπάνω ο David.. πιθανότατα θα χρηστεί "Θεός" σε ηλικία περίπου 40 ή 44 χρονών!!!! το πολύ μέχρι το 2022-2023..
Κάποιες Φήμες πάντως, από τους Σιωνιστικούς κύκλους, "μιλάνε" για εκθρόνιση του "ψευτομεσσία τους" στο ναό του Σολομώντα (που υπολογίζουν ότι θα είναι έτοιμος μέχρι τότε..) κάπου μέσα στο 2018...  θα δούμε...

Φέτος οι G20 μαζεύτηκαν στην Αυστραλία.. (εκεί όπου πριν 4.. χρόνια είχε τερματίσει το ταξίδι του ο "οικολόγος" David.. ). Ένα από τα βασικά θέματα συζήτησης ήταν φυσικά η κλιματική αλλαγή... http://www.newsbeast.gr/financial/arthro/756261/metra-gia-anaptuxi-21-sumfonisan-oi-g20/
Σε λίγες μέρες θα έχουμε έτοιμο και ένα ΣΠΕΣΙΑΛ κεφάλαιο για το τι πραγματικά έγινε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 στο Λονδίνο.. Δεν "μιλάμε"  για απλούς μασονικούς συμβολισμούς..  αλλά για κάτι πολύ περισσότερο..!!!. Ελπίζω να βρήκατε ενδιαφέρων (από το 2009 που ξεκινήσαμε μέχρι και σήμερα) την θεωρία συνωμοσίας μας.. ασχέτως αν θα επιβεβαιωθεί ή όχι.. ο χρόνος θα δείξει...  Σας ευχαριστώ πολύ όλους τους φίλους, που μας στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια έμμεσα ή άμεσα από τα blog τους, κυρίως από την χώρα μας όπως είναι και λογικό, αφού επρόκειτο για μια 100% Ελληνική θεωρία..  τα περισσότερα που γράφουμε και ο τρόπος που ερμηνεύουμε τα γεγονότα είναι μοναδικός, δεν υπάρχουν τα περισσότερα από αυτά, που γράφουμε και αναλύουμε, στο Εξωτερικό..  κυρίως μετά το 2012, ξεκίνησαν και στις υπόλοιπες χώρες να ασχολούνται διάφοροι ερευνητές με το "φαινόμενο" David.. (αν προορίζεται  ή όχι για τον ρόλο του ψευτομεσσία) και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα.. τελικά καταφέραμε να εξάγουμε και εμείς κάτι σαν χώρα.. Χαχα!  Έχει παράδοση η Ελλάδα μας στην εξαγωγή, γνώσεων και ιδεών άλλωστε..
Σίγουρα όλα αυτά τα χρόνια στα πάρα πολλά κεφάλαια που έχουμε γράψει, θα υπήρξαν (όπως είναι και λογικό) και αρκετά λάθη, παραλήψεις και υπερβολές, έχουμε όμως σίγουρα γράψει και πραγματικά πολύ φοβερά πράγματα!! σταθείτε σε αυτά.. άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι δεν έχουμε να κάνουμε με φυσιολογικούς ανθρώπους..  η ψευτό-Ελίτ του πλανήτη (Διεθνείς Τραπεζίτες, κ.λπ.)  είναι τύποι τελείως αδίστακτοι, άπληστοι και παρανοϊκοί..  είναι για λύπηση οι άνθρωποι, αν πιστεύουν ότι συμμαχώντας με τον Διάολο, μπορούν να τα "βάλουν" με τον Θεό..  θα έρθει η ώρα της Κρίσης όμως και τότε θα τους δω.. τα λέμε αδέλφια!! Αστακός.. :)
Για όσους/όσες δεν έχουν διαβάσει την ερευνά-θεωρία μας, μπορούν να την βρουν όλη εδώ : http://astakotheories4.blogspot.gr/  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου