Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

ΜΕΡΟΣ Β' : HOLLYWOOD & ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ

Παρακάτω βλέπετε την αφίσα μιας πρόσφατης ταινίας (2011) με τίτλο: "I am number FOUR" (Είμαι ο αριθμός ..Τέσσερα!!!)
Ο καλός "εξωγήινος", ο οποίος με τις υπερφυσικές του δυνάμεις, προστατεύει τον πλανήτη Γη, από τους κακούς "εξωγήινους"!!!
Ποιας είναι όμως (στην πραγματικότητα) ο .."ΑΡΙΘΜΟΣ 4";;;
Ενδιαφέρον έχει, ότι ο ..ήρωας της ταινίας χρησιμοποιεί ..ψεύτικες ταυτότητες (ψεύτικα ονόματα) για να μην τον ανακαλύψουν οι "εξωγήινοι" εχθροί του (τουλάχιστον, μέχρι την στιγμή που θα φτάσει στο Ζενίθ της δύναμής του)!!!
Η πρώτη επαφή που έχει ο θεατής με τον ..ήρωα είναι, όταν αυτός βγαίνει μέσα από την ..θάλασσα!!!
--------------------------------------------------------------------------------------------

Παρακάτω βλέπετε την αφίσα της ταινίας "THE ROAD" ("Ο ΔΡΟΜΟΣ")
Ο ήρωας της ταινίας (Βίγκο Μόρτενσεν), προσπαθεί (μαζί με τον γιό του) να επιβιώσει σε έναν (μελλοντικό) μολυσμένο πλανήτη (καμένη ..φύση, χωρίς βλάστηση)!!!
Στην παραπάνω αφίσα της ταινίας, ο πρωταγωνιστής έχει περασμένο γύρω του, ένα ..ΚΟΚΚΙΝΟ σχοινί!!!

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε το ..ΚΟΚΚΙΝΟ σχοινί του ..David (Mayer) de Rothschild!!!
Στην εποχή του, ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός είχε προφητέψει, ότι "Θα 'ρθει καιρός που θα ζωσθεί ο τόπος με μια ..κλωστή", εννοώντας προφανώς, τα καλώδια (και κυρίως αυτά, της οπτικής ίνας) μέσω των οποίων περνούν, οι περισσότερες πληροφορίες παγκοσμίως, με αποκορύφωση το ..ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!
Ο ηθοποιός Βίγκο Μόρτεσεν (ο οποίος μοιάζει αρκετά με τον ..David) έπαιξε και στην τριλογία ταινιών "ο Άρχοντας των Δακτυλιδιών" (γυρισμένα όλα, στη ..ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ) όπου στο τέλος της 3ης ταινίας στέφετε ..Βασιλιάς!!!

The Two Towers - Official Trailer
Lord of the Rings: Return of the King trailer


--------------------------------------------------------------------------------------------

Παρακάτω βλέπετε ένα απόσπασμα από την ταινία "The Gospel of John" ("Το Ευαγγέλιο του Ιωάννη"), η οποία προβλήθηκε το 2003

Στην παραπάνω ταινία, τον Ιησού Χριστού, υποδύθηκε ο ηθοποιός Henry Ian Cusick, ο οποίος αργότερα (το 2005) έπαιξε και στην πασίγνωστη ξένη σειρά "Lost" ("οι Αγνοούμενοι")!!!
Η σειρά "Lost", αναφέρετε στην ζωή μιας ομάδας ανθρώπων, οι οποίοι είναι οι επιζώντες ενός περίεργου αεροπορικού δυστυχήματος (της πτήσης ..Σίδνεϊ -Λος Άντζελες) και οι οποίοι καταλήγουν ναυαγοί σε ένα μυστηριώδες και άγνωστο ..Νησί, κάπου στην μέση του Ειρηνικού ωκεανού!!!
Στο ..Νησί, οι ναυαγοί βιώνουν πολλά μεταφυσικά φαινόμενα!!!
(τα περισσότερα γυρίσματα της σειράς, έχουν γίνει σε εξωτικές τοποθεσίες της ..Χαβάης!!!)
Ο ηθοποιός Henry Ian Cusick υποδύεται τον Desmond David Hume (εμφανίζετε για πρώτη φορά, στον 3ο κύκλο επεισοδίων της σειράς), ο οποίος ενώ ταξίδευε με το σκάφος του (ένα ..ιστιοφόρο) ναυάγησε και αυτός στο ..Νησί!!!
Ο Desmond David Hume ξεχώρισε από τους υπόλοιπους ναυαγούς, διότι :
1.ήρθε από την ..θάλασσα (σε αντίθεση με τους υπόλοιπους, οι οποίοι "έπεσαν" από τον ουρανό)
2.για τα τρία περίπου (πρώτα) χρόνια στο ..Νησί, ήταν αποκομμένος από τα υπόλοιπα μέλη
3.είχε ηγετικές ικανότητες
4.(από ένα σημείο και μετά) απόκτησε την ικανότητα να παρεμβαίνει στον χρόνο αλλά και να λείπει (μερικές φορές) από το ..Νησί!!!


Είναι άραγε τυχαία η επιλογή του ηθοποιού Henry Ian Cusick ή μήπως έπαιξε ρόλο ότι μοιάζει αρκετά, με τον ..David de Rothschild;;;
--------------------------------------------------------------------------------------------
Παρακάτω βλέπουμε την αφίσα της ταινίας "Limitless" ("Απόλυτη Ευφυΐα")
Η υπόθεση της ταινίας, αναφέρετε σε έναν "αποτυχημένο" ..συγγραφέα (Έντι Μόρα), ο οποίος καταφέρνει (υποτίθεται, με την βοήθεια ενός ειδικού χαπιού) να εκμεταλλευτεί το 100% των δυνατοτήτων του εγκεφάλου του, με αποτέλεσμα (σταδιακά) να εκπληρώνει κάθε όνειρο και επιθυμία του!!!
Στο τέλος της ταινίας, φαίνεται ο "ήρωας" της ταινίας, ο οποίος εμπλέκεται με την πολιτική, με τελικό στόχο, να γίνει κάποια στιγμή στο μέλλον "Πλανητάρχης"!!!
Τον ..συγγραφέα "Έντι Μόρα" υποδύεται o ηθοποιός Bradley Cooper και τον "μέντορα" του (..μεγάλο-χρηματιστή), τον υποδύεται ο πασίγνωστος ηθοποιός ..Robert de Niro!!! (..Ser Evelyn Robert de Rothschild)
O ..David de Rothschild έχει γράψει (ή έχει χρηματοδοτήσει την συγγραφή) τουλάχιστον τριών βιβλίων (με οικολογικά θέματα)!!!

Παρακάτω βλέπετε το τρέιλερ της ταινίας "Limitless" ("Απόλυτη Ευφυΐα")

Στο σημείο 01:34-01:36 βλέπετε την βουτιά του ..ήρωα από έναν ψηλό βράχο και την ανάδυσή του, στην επιφάνεια της ..θάλασσας... Στο σημείο 01:51-01:52 του τρέιλερ, βλέπετε επίσης τον ..ήρωα της ταινίας και πίσω του, να υπάρχει σαν φόντο, μια ..Γέφυρα...
(μέσα στην ταινία) την στιγμή που ο "Πρωταγωνιστής" αναδύεται μέσα από την ..θάλασσα αναφέρει: "..Τότε άρχισε να διαμορφώνεται μια ιδέα μέσα μου. Ξαφνικά, ήξερα ακριβώς τι ήθελα να κάνω. Δεν ήταν το γράψιμο. Δεν ήταν τα βιβλία. Ήταν κάτι πολύ πιο σημαντικό από αυτό..."
Όπως έχουμε ήδη αναφέρει και παραπάνω, η μεγάλη φιλοδοξία του "Πρωταγωνιστή" είναι η Παγκόσμια Εξουσία ("Πλανητάρχης")!!!

Παρακάτω βλέπετε (με τον ..κόκκινο σκούφο) τον ..ονειροπόλο David (Mayer) de Rothschild!!! Στο βάθος φαίνεται και η γέφυρα Golden Gate (Χρυσή Πύλη)!!!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Παρακάτω βλέπετε το τρέιλερ της ταινίας Χ-men Last Stand (2006)

Η παραπάνω ταινία, μας περιγράφει την τελική μάχη των κακών μεταλλαγμένων (μεταλλαγμένοι = άνθρωποι με υπερφυσικές ικανότητες), εναντίων των ανθρώπων και των συμμάχων τους (καλοί μεταλλαγμένοι)!!!
Το πεδίο της μάχης γίνετε το ..Νησί του Αλκατράζ, στο οποίο εδρεύει η βάση των "Καλών" (σε αυτήν την βάση προστατεύετε ένα μεταλλαγμένο ..Παιδί, το οποίο έχει την ιδιότητα να θεραπεύει τους μεταλλαγμένους και να τους μετατρέπει σε φυσιολογικούς ανθρώπους-πράγμα που δεν αρέσει στους κακούς μεταλλαγμένους, και οι οποίοι, επειδή δεν θέλουν να χάσουν τις υπερδυνάμεις τους, προσπαθούν να εξοντώσουν αυτό το ..παιδί)!!!
Στην ταινία φαίνεται το νησί του Αλκατράζ, όπως επίσης φαίνεται και η γέφυρα Golden Gate (Χρυσή Πύλη) πάνω από την οποία πέρασε και ο στρατός των κακών μεταλλαγμένων (αφού πρώτα νωρίτερα, όλη η γέφυρα μετατοπίστηκε από την θέση της, με υπερφυσικό τρόπο και ενώθηκε με το νησί του Αλκατράζ!!!)
--------------------------------------------------------------------------------------------
Παρακάτω βλέπετε την αφίσα της ταινίας "Zodiac". Μέσα στην ομίχλη διακρίνετε την γέφυρα του Σαν Φρανσίσκο (Golden Gate-Χρυσή Πύλη)!!!
Η ταινία "Zodiac" δίνει την δική της εκδοχή, για τους (ανεξιχνίαστους έως σήμερα) φόνους που συντάραξαν την Αμερικάνικη κοινή γνώμη και που πραγματοποιήθηκαν στο Σαν Φρανσίσκο, στα τέλη της δεκαετίας του '60-με αρχές '70!!!

Παρακάτω βλέπετε το τρέιλερ της ταινίας "Zodiac"

Στο σημείο 01:31-01:32 βλέπετε (από ψηλά) την γέφυρα Golden Gate (Χρυσή Πύλη)!!! Στο συγκεκριμένο πλάνο ..συμπτωματικά, φαίνεται και ένα ..ιστιοφόρο!!! Έναν, από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην παραπάνω ταινία, είχε ο ηθοποιός Robert Downey Jr, ο οποίος "ενσάρκωσε" (το 2010) τον "Ironman" στην ομότιτλη ταινία!!!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Παρακάτω βλέπετε την αφίσα της ταινίας "Arctic Blast"
Η υπόθεση της παραπάνω ταινίας αναφέρετε σε έναν ξαφνικό παγετώνα, που ξεκινάει ξαφνικά(λόγο της τρύπας του όζοντος), από την θαλάσσια περιοχή νότια της ..Αυστραλίας, στη συνέχεια επεκτείνετε σε όλη την Αυστραλία (όπου πολλοί άνθρωποι πεθαίνουν από το κρύο) και τέλος καταλήγει στην Αμερική, αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο!!!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Ο ..Αντίχριστος δεν προβάλλετε μόνο μέσα από τις ταινίες (ειδικά στις μέρες μας) αλλά και με πολλούς ακόμα τρόπους (μουσική, διαφημίσεις, αφίσες, κ.λπ.)!!!

Ποιος πιστεύετε ότι (στην πραγματικότητα) προβάλλετε στην παρακάτω αφίσα;;;(προσέξτε το τατουάζ-κύμα, στο μέτωπό του!!! το "κύμα" συμβολίζει, για τους Παγκοσμιοποιητές , τη "Νέα Εποχή", στην οποία θα ηγηθεί ο ψευτομεσσίας τους!!!)
Στην παραπάνω αφίσα συναντάμε και το πρόσωπο μιας ..μαύρης γυναίκας!!!
Στην πραγματικότητα, και τα δύο πρόσωπα, είναι πτυχές της προσωπικότητας ενός και μόνο ατόμου!!! (άσπρο-μαύρο, καλό-κακό, αρσενικό-θηλυκό)

Στην παρακάτω εικόνα βλέπετε ένα ισόπλευρο τρίγωνο (που κοιτάει προς τα κάτω) και στο εσωτερικό του φαίνεται το μυθικό Άλογο ..μονόκερως!!!
Αυτήν η εικόνα (καρέ) φαίνεται στην αρχή του βίντεο κλιπ ("Born This Way") της πιο δημοφιλούς (και πιο διεστραμμένης) τραγουδίστριας της Ποπ μουσικής Lady Gaga!!! Στο συγκεκριμένο βίντεο κλιπ, περιγράφετε η γέννηση του ..κακού!!!


το παραπάνω βίντεο κλιπ, τελειώνει με την Lady Gaga πάνω στον μονόκερο!!!
Αν ενώσετε τα δυο παραπάνω τρίγωνα (αρχή και τέλος του βίντεο-κλιπ) σχηματίζετε το Αστέρι του Δαυίδ (Star of David)!!!

Στην παρακάτω φωτογραφία (ένα καρέ, από το βίντεο-κλιπ " Bad Romance") βλέπετε την Lady Gaga να φοράει ένα γούνινο παλτό, το οποίο καταλήγει στο κεφάλι μιας πολικής ..Αρκούδας!!!
Γενικότερα, σε όλα τα βίντεο-κλιπ της συγκεκριμένης τραγουδίστριας (αλλά και άλλων τραγουδιστών), μπορεί κάποιος να συναντήσει αρκετούς συμβολισμούς!!!

Δείτε και τις παρακάνω ..διαφημίσεις και βγάλτε τα ..συμπεράσματά σας, αφού πρώτα θέσετε στον εαυτό σας, το εξής ερώτημα: η πλειοψηφία (και) των διαφημιστικών εταιριών βρίσκονται ή όχι (άμεσα ή έμμεσα), κάτω από τον έλεγχο των Διεθνών Τραπεζιτών;;;
(να διευκρινίσουμε ότι σαφώς και οι διαφημίσεις προβάλλουν το εκάστοτε προϊόν, μήπως όμως στην πραγματικότητα κρύβουν ακόμα βαθύτερα ..νοήματα;;;)


Heineken reklám 2011

Ποιός να είναι άραγε ο ..ψηλός πολυτάλαντος κύριος, ο οποίος "μαγνητίζει" τα βλέμματα όλων των ανθρώπων;;;
Σε ένα σημείο της διαφήμισης, αυτός ο ..κύριος μετατρέπει (με ένα ταχυδακτυλουργικό τρόπο) τον ..Χρυσό -σε ένα κίτρινο πουλί!!! Στο τέλος της συγκεκριμένης διαφήμισης, το ..κόκκινο Αστέρι εστιάζετε πάνω στον ..πρωταγωνιστή, ο οποίος "παρασέρνει", με το ..φλάουτό του, τον κόσμο, σε διασκέδαση!!!


Δείτε το παρακάτω βίντεο του ..David με τίτλο: " EARTH DAY MESSAGE FROM THE" PLASTIKI, (το οποίο είχε "τραβηχτεί " κατά την Θαλάσσια Αποστολή του!!!)

Στην αρχή του βίντεο, ο ..David αναφέρει ότι η συγκεκριμένη Αποστολή του, του πήρε περίπου 3.5 χρόνια προετοιμασίας!!! Στο σημείο 02:07, αναφέρει ότι η ΜΟΣΑΝΤ (η μυστική υπηρεσία του Ισραήλ) του παρείχε δορυφορική υποστήριξη!!!
Στο τέλος του βίντεο, βλέπουμε τον ..David να ..εξαφανίζει ένα μαντήλι!!!

Johnnie Walker - boat in bottle

Η παραπάνω διαφήμιση, μήπως άραγε μας "παραπέμπει" στην θαλάσσια Αποστολή του ..David με την ονομασία "Message in the bottle";;;

Johnnie Walker - Fish
Ποιος να είναι άραγε ..Αυτός, ο οποίος (στο τέλος της παραπάνω διαφήμισης) βγαίνει μέσα από την ..Θάλασσα;;;

Johnnie Walker Commercial 5

Τι να βλέπουν άραγε οι άνθρωποι στον ουρανό;;;
Ψάξτε στο διαδίκτυο για το Σχέδιο ¨Μπλε Ακτίνα¨ ("BLUE BEAM")


Μερικές επιπλέον πληροφορίες (πιθανότατα) θα προστεθούν στα σχόλια της ιστοσελίδας μας....

12 σχόλια:

  1. Νίκο, θα μπορούσε ο David να έχει γεννηθεί στην Αμερική;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάλλον φίλε μου, θα ήθελες (κατά βάθος) να ρωτήσεις, εάν ο ..David θα μπορούσε να γίνει Πρόεδρος των ΗΠΑ;;; Η προσωπική μου εκτίμηση είναι, ότι ο ..David θα αναδειχτεί απευθείας "Παγκόσμιος Ηγέτης" μέσω του ΟΗΕ (ήδη είναι ένας Πρεσβευτής του ΟΗΕ, δηλαδή ένας Παγκόσμιος Πολίτης-Άραγε τι πλεονεκτήματα να του δίνει ήδη, αυτός ο "Τίτλος";;;)
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Αν (υποθετικά απατώντας) στο ερώτημα σου, εάν δηλαδή ο ..David έχει γεννηθεί ή (συμπληρώνω) σχετίζετε μα κάποιο τρόπο με την Αμερική έτσι ώστε να του δοθεί το δικαίωμα να διεκδικήσει την Αμερικάνικη Προεδρία, θα σου παραθέσω παρακάτω μερικές ενδιαφέρουσες σκέψεις και πληροφορίες από τις οποίες, μπορείς μόνος σου να βγάλεις τα συμπεράσματά σου!!!

    Ας εξετάσουμε την οικογένεια του ..David:
    1. ο πατέρας του (Ser Evelyn Robert de Rothschild) σε παιδική ηλικία μετανάστευσε (κατά την έναρξη του β' Παγκοσμίου πολέμου) στις ΗΠΑ, όπου έμεινε μέχρι το τέλος του πολέμου!!!
    και το ερώτημα που τίθεται από τα παραπάνω είναι το εξής: Έχει ή δεν έχει αποκτήσει και την Αμερικάνική υπηκοότητα (εκτός Από την Αγγλική) ο πατέρας του ..David (αφού έζησε μερικά χρόνια στις ΗΠΑ;;;
    Να αναφέρουμε επίσης ότι η οικογένεια Rothschild διαθέτει πολλές επιχειρήσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, νέες αλλά και παλιότερες (από τους προγόνους τους)!!!
    Από αυτό το γεγονός, αλλά και από το παραπάνω, θα μπορούσαμε να συμπεράνουμε ότι ο Ser Evelyn de Rothschild είναι σχεδόν σίγουρο, ότι έχει (και) την Αμερικάνικη υπηκοότητα!!!
    2.Ο Ser Evelyn Robert de Rothschild έχει παντρευτεί 3 φορές!!! Με την τελευταία γυναίκα του, την ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΑ επιχειρηματία Lynn Forest (την σημερινή μητριά του ..David) πέρασαν τον "μήνα του μέλιτος" ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ (κοιμήθηκαν στο δωμάτιο Λίνκολν) καλεσμένοι του ζεύγους Κλίντον!!! υποτίθεται, ότι η πρόσκληση ήλθε από την Χίλαρι Κλίντον, προς την καλή της φίλη (και μεγάλος σπόνσοράς της πολιτικής της, καμπάνιας) Lynn Forester!!!
    (η Lynn Forest, πριν παντρευτεί τον Evelyn, ήταν παντρεμένη με ισχυρό πολιτικό παράγοντα της Νέας Υόρκης, τον Andrew Stein)

    3.o Ser Evelyn Robert de Rothschild (πριν παντρευτεί την ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΑ Lynn Forester) ήταν παντρεμένος για 27 χρόνια με την Victoria Lu Schott (την, κατά το επίσημο βιογραφικό του ..David, μητέρα του)!!!

    Γι' αυτήν την γυναίκα (Victoria Lοu Schott) καταφέραμε και βρήκαμε από ελάχιστες έως καθόλου πληροφορίες!!!
    Πιο συγκεκριμένα, Η Victoria Lou Schott γεννήθηκε το 1949 (σήμερα, πρέπει να είναι περίπου 63 χρονών). χώρισε με τον Evelyn τo 2000. Πατέρας της ήταν ο Lewis Schott, ο οποίος έζησε στη Νέα Υόρκη (υπάρχει και ίδρυμα εκεί, με το όνομά του). Ετεροθαλή Αδελφή της Victoria Lou Schott, είναι η Αμερικανίδα δημοσιογράφος Felicia Taylor (εργάζεται στο CNN)!!!

    (συνεχίζετε παρακάτω...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. (...συνέχεια)
    Το που γεννήθηκε ή το που ζει σήμερα (η Victoria),παραμένει πραγματικά ένα ..μυστήριο!!! Δεν καταφέραμε (μέχρι στιγμής) να βρούμε ούτε μία φωτογραφία της, ούτε καταφέραμε να βρούμε τίποτα γενικότερα για την ζωή της!!!
    πολύ περίεργο είναι, ότι μετά από 27 χρόνια γάμου δεν υπάρχει ούτε μια φωτογραφία της, (δεν είχε πάει σε κοσμικά γεγονότα μαζί με τον Εvelyn; δεν είχε πάει σε κοσμικά γκαλά; δεν είχε πάει σε βασιλικούς γάμους;) Κανονικά έπρεπε να υπάρχουν δεκάδες φωτογραφίες!!!
    Tο επίθετο "Schott" είναι ευρύτερα διαδεδομένο στις ΗΠΑ (οικογένειες με επίθετο "Schott" συναντήσαμε στη Νέα Υόρκη, Νιου Τζέρσεϊ, Κάνσας, Μισσισσιππή, κ.λπ.)
    Καταλήγοντας λοιπόν (από όλα τα παραπάνω) η Victoria Lou Schott είναι πολλή πιθανόν, να έχει γεννηθεί στην Αμερική!!!
    ο ..David που να έχει γεννηθεί (στην πραγματικότητα);;; το επίσημο βιογραφικό του μας αναφέρει πάντως, ότι έχει γεννηθεί στην Αγγλία!!!
    Στην τελική, το έχεις δύσκολο για τους Rothschild, να δημιουργήσουν ένα ψεύτικο πιστοποιητικό γέννησης για τον ..David;;; Θα μπορούσε π.χ. να "διαρρεύσει" μελλοντικά (εντελώς τυχαία..) ένα έγγραφο που να αποδεικνύει ότι ο ..David είναι υιοθετημένος και έχει γεννηθεί από μια άλλη οικογένεια (και μάλιστα από την Αμερική)!!!
    Από όλα τα παραπάνω κατανοούμε ότι ο ..David (αν το ήθελε) θα μπορούσε (υποθετικά) να βρει αρκετά "παραθυράκια" στο σύστημα, έτσι ώστε να γίνει Πρόεδρος των ΗΠΑ!!!
    (φήμες αναφέρουν ότι υπάρχει πιθανότητα και ο σημερινός πρόεδρος των ΗΠΑ-Μπάρακ Ομπάμα, ίσως να μην έχει γεννηθεί στις ΗΠΑ, αλλά στην Κένυα της Αφρικής!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διαβάστε στην παρακάτω ιστοσελίδα, για την ομαδική ανθρωποθυσία (πάνω από 900 ανθρώπων) που πραγματοποιήθηκε το ..1978, από την αiρετική σέκτα του Jim Jones!!!

    http://translate.google.gr/translate?hl=el&sl=en&u=http://en.wikipedia.org/wiki/Jim_Jones&ei=_ybeTb2kHs3pOdfp_fIJ&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=7&sqi=2&ved=0CDQQ7gEwBg&prev=/search%3Fq%3Djim%2Bjones%2B1978%26hl%3Del%26biw%3D1345%26bih%3D562%26prmd%3Divnso

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δείτε διαφήμιση της εταιρίας υπολογιστών "HP" ή "Hewlett-Packard" (βασικός σπόνσορας του ..David) η οποία προβάλλει τον αριθμό 666!!!

    http://hellasxg.blogspot.com/2011/04/hp-computer-windows-7.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. H EE θα πληρώνει τους ψαράδες να ψαρεύουν ...πλαστικά

    (πλήρη και άμεση εφαρμογή τών προτάσεων του ..David, για θάλασσες χωρίς πλαστικά)

    διαβάστε το σχετικό άρθρο:

    http://miloslife.gr/index.php/Articles/Entry/h_ee_tha_plironei_tous_psarades_na_psareuoun_...plastika

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Διαβάστε παρακάτω :

    1.Τρομακτικές αποκαλύψεις για την Λέσχη Bilderberg από εσωτερικό Ελβετό τραπεζίτη
    http://redskywarning.blogspot.com/2011/06/bilderberg_11.html

    2.Σχέδιο ΗΠΑ – Γαλλίας για τον έλεγχο του διαδικτύου
    http://redskywarning.blogspot.com/2011/06/blog-post_12.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. H Bilderberg και το διαδίκτυο… Τι πραγματικα κρύβεται πίσω απο επι θέσεις χακερς…;

    http://www.pentapostagma.gr/2011/06/h-bilderberg.html


    ΠΩΣ ΜΙΑ ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ "ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ" ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

    http://kalyterotera.blogspot.com/2011/06/blog-post_5042.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε:

    ΜΕΡΟΣ Γ' : HOLLYWOOD & ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ
    http://astakotheories5.blogspot.com/2011/10/hollywood.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. an to sintagna den allaksei o David Mayer de Rothschild den mporei na gini proedros ton HPA
    epidi einai genimenos stin agglia an to paratirisate

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φίλε μου, μάλλον δεν κατάλαβες το σκεπτικό μου (που αναφέρω στα παραπάνω σχόλια)....
    Όπως και να 'χει, ο ..David (αν είναι ΑΥΤΟΣ)θα εμφανιστεί (και επίσημα) μέσα στον ΟΗΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  12. Victoria Lou de Rothschild (Schott)

    http://www.geni.com/people/Victoria-de-Rothschild/6000000010601796914

    ΑπάντησηΔιαγραφή