Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

ΜΕΡΟΣ Α' : HOLLYWOOD & ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ

Σε αυτήν την ιστοσελίδα (που είναι συνέχεια από το http://astakotheories4.blogspot.com/ ) θα σας δείξουμε πως προβάλλετε
(άλλοτε συγκαλυμμένα και άλλοτε πιο φανερά) μέσα από τις ταινίες, ο ..Αντίχριστος!!!
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν...Ποιος είναι άραγε (στην πραγματικότητα) ο πειρατής ..Tζακ Σπάροου, ο οποίος μπλέκει σε περιπέτειες του με το "πειρατικό του ..πλοίο";;; (μην ξεχνάμε ότι η πειρατική σημαία είναι μια ..νεκροκεφαλή με οστά..)

Pirates of The Caribbean 4 Official Trailer

Πολλοί χαρακτήρισαν τον ..David "Πειρατή", λόγω της θαλάσσιας περιπέτειας του, με το σκάφος του (Plastiki), καθώς επίσης και λόγω του σήματος που έχει στην αγκράφα της ζώνης του (νεκροκεφαλή και οστά)!!!
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Στην (2η ταινία) NARNIA-The Voyage of The Dawn Treader, το μεγαλύτερο μέρος της ταινίας, είναι γυρισμένη πάνω σε ένα ...πλοίο με πανιά!!!

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε το πλοίο, το οποίο έχει στην πλώρη του, έναν ..Δράκο και στο ..μοβ πανί του, έχει και ένα ..έμβλημα!!!

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε το έμβλημα της οικογένειας Rothschild!!!
βλέπετε δύο λιοντάρια-ένα αριστερά και ένα δεξιά (μέσα στην ασπίδα)!!! 

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε μία (από τις διαφημιστικές αφίσες) της 1ης ταινίας NARNIA!!! Πάνω στην Ασπίδα, υπάρχει ζωγραφισμένο ένα ..λιοντάρι!!!
Στο πάνω μέρος της φωτογραφίας γράφετε (στα Αγγλικά): "Everything you know is about to change forever. A new Age is Dawning", που στα Ελληνικά μεταφράζετε ως: "Οτιδήποτε γνωρίζατε έως τώρα, πρόκειται να αλλάξει για πάντα. Μία ..ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ Ανατέλλει..." προσέξτε επίσης, στην λέξη "Narnia", πως ξεχωρίζει ..συμπτωματικά το γράμμα "R" (με ουρά)
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε μία (από τις διαφημιστικές αφίσες) της ταινίας Golden Compass
Στην παραπάνω φωτογραφία βλέπετε τον Αντίχριστο(πολική Αρκούδα), ο οποίος είναι το όργανο του Σατανά (που συμβολίζετε στην συγκεκριμένη ταινία, σαν κοριτσάκι)!!! Στο σενάριο της ταινίας, το "κοριτσάκι" βοηθάει την "πολική Αρκούδα" να διεκδικήσει τον χαμένο θρόνο της!!! Υπό μία έννοια, η "πολική Αρκούδα" ταυτίζετε με το "κοριτσάκι" (ο άνθρωπος-Αντίχριστος δέχεται μέσα του, όλη την ενέργεια του Σατανά)!!!
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Στην σειρά ταινιών του μικρού (Άγγλου) μάγου Harry Potter, έχουμε:
1. συναντήσει τον μονόκερο (είδος μυθικού Αλόγου, το οποίο έχει ένα ..κέρατο στο κεφάλι του) και σώζει (με το μαγικό φώς του) τον Harry Potter από τις δαιμονικές σκιές!!! Τον μονόκερο, τον συναντάμε και στο Έμβλημα-Ασπίδα της οικογένειας Rothschild!!!
2. συναντήσει "Το Τάγμα του Φοίνικα" μια μυστική ομάδα "καλών" μάγων, οι οποίοι προστατεύουν τον Harry Potter!!! (οι γονείς του Harry Potter υπήρξαν μέλη αυτής της ομάδας)!!! τον φοίνικα σαν σύμβολο, τον συναντάμε (και αυτό) στην κεφαλή του Εμβλήματος-Ασπίδας της οικογένειας Rothschild!!!
(Στην εσωτερική ασπίδα του εμβλήματος της οικογένειας Rothschild συναντούμε έναν μαύρο Αετό, σύμβολο του Γερμανικού οίκου του Hesse)
3.Τον Harry Potter να σπουδάζει σε ένα ..Αγγλικό κολέγιο (όπως έχει σπουδάσει άλλωστε και ο ..David)!!!
4.Τον Harry Potter να λαμβάνει μέρος σε ένα "μαγικό" άθλημα που ονομάζετε "Τρίαθλον" και να καταλαμβάνει την 1η θέση!!!
(και ο ..David έχει πάρει την 1η θέση στο αθλητικό "Τρίαθλον" στο Αλκατράζ)
5. Τον Harry Potter, να διδάσκετε μαγικά ..βότανα!!!
και ο ..David ασχολήθηκε με τα βότανα (κατέχει προηγμένο Δίπλωμα Φυσικής Ιατρικής από το Σώμα της Naturopathic Ιατρικής του Λονδίνου)!!!

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Στην ταινία "Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ 2 (..1978)" τον Damien Thorn (Αντίχριστος) τον υποδύεται ο ηθοποιός Jonathan Scott-Taylor....
....η μητέρα του ..David (κατά το επίσημο βιογραφικό του) έχει επίθετο Schott (Victoria Lou Schott)!!! μοιάζει με το Scott!!! Το επίθετο της ετεροθαλής αδελφή της, λέγετε ..Taylor (Αμερικανίδα δημοσιογράφος Felicia Taylor)!!!!

...και να μην παραλείψουμε να αναφέρουμε ότι στο OMEN 2, λίγο πριν ο πατέρας του ..Damian δει μέσα σε ένα κοντέινερ την τοιχογραφία του Αντίχριστου, φαίνεται πάνω σε ένα μπλε κοντέινερ αποτυπωμένο ένα μεγάλο "R"!!!
πάνω σε ένα άλλο κοντέινερ, που κουβαλάει ένας γερανός, γράφει ..Hawai!!!
Την στιγμή, που ο θετός πατέρας του ..Damian βλέπει την τοιχογραφία, την ίδια ακριβώς στιγμή, μια ..ΚΟΚΚΙΝΗ ατμομηχανή σκοτώνει έναν άνθρωπο!!!
Πάνω στην ατμομηχανή υπάρχει ένα λογότυπο που γράφει "ROCK ISLAND"!!!
Ενδιαφέρον έχει επίσης, να αναφέρουμε ότι μέσα στους τίτλους τέλους της παραπάνω ταινίας (συντελεστές της ταινίας) αναφέρεται ότι ο δεύτερος βοηθός σκηνοθέτη ονομάζετε Richard Luke Rothschild!!!
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Ας δούμε τώρα, ποιος είναι ο ..μυστικός Βρετανός πράκτορας που σώζει τον πλανήτη (με τον οποίο έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές)
....James Bond (Secret A-gent 007)!!!


πιο αναλυτικά:
Ας θυμηθούμε την πρώτη του, ταινία με τίτλο “DR NO”, στην οποία ο “Πράκτορας 007” ταξιδεύει στην ....Χαβάη, και Διαλύει την μυστική βάση του διαβολικού ..επιστήμονα “DR. Νο”, ο οποίος ήθελε να προκαλέσει πόλεμο μεταξύ της Αμερικής και της Ρωσίας!!!
Ας θυμηθούμε την ταινία με τίτλο “ζεις μονάχα δύο φορές” στην οποία ο “Πράκτορας 007” πολεμάει τον “κακό” μέσα σε ένα ανενεργό ηφαίστειο, το οποίο ενεργοποιείτε τελικά από ..τεχνητή έκρηξη, που προκαλεί ο “κακός”!!!
Ας θυμηθούμε την ταινία “Χρυσοδάκτυλος” στην οποία ο “κακός” της ταινίας (μεγιστάνας του ..Χρυσού), προσπαθεί να μολύνει με “ραδιενέργεια” τον “Αμερικάνικο χρυσό” , με σκοπό να προκαλέσει οικονομικό κραχ στην Αμερική, και να επωφεληθεί ο ίδιος (οικονομικά)!!!
Μην ξεχνάμε ότι στην συγκεκριμένη ταινία, ο “Πράκτορας 007” φορούσε στο παπούτσι του ένα ..πομπό-chip!!!
Ας θυμηθούμε την ταινία με τίτλο “Τα Διαμάντια είναι παντοτινά” στην οποία, ο “Πράκτορας 007” αντιμετωπίζει έναν μεγιστάνα ..Διαμαντιών, ο οποίος χρησιμοποιώντας τα Διαμάντια, δημιουργεί έναν Δορυφόρο-όπλο!!! Ενδιαφέρον, έχει να προσέξουμε ότι η τελική μάχη μεταξύ “Πράκτορα 007” και “κακού” γίνετε πάνω σε μια ..Θαλάσσια πλατφόρμα πετρελαίου, η οποία στο τέλος ανατινάζεται!!!
Ας θυμηθούμε την ταινία με τίτλο “Η θέα που σκοτώνει”, στην οποία, ο Άγγλος “Πράκτορας 007” ευρισκόμενος στις ΗΠΑ (San Francisco), μονομαχεί στην κορυφή της γέφυρας Golden Gate (Χρυσή πύλη) με τον “κακό”,o οποίος (κακός) ..τυχαίνει να είναι ιδιοκτήτης ..Ιππικού ομίλου και ιδιοκτήτης ενός ..Κάστρου καθώς επίσης ασχολείται με την τεχνολογία των βιοτσίπ (τσιπάρει τα άλογα του, με σκοπό να κερδίζουν στις ιπποδρομίες)!!!

Η αφίσα της ταινίας "Η θέα που σκοτώνει" με τον ..Άγγλο μυστικό πράκτορα 007

Ποιος όμως ηθοποιός έπαιξε (για πρώτη φορά) τον James Bond;;;
....o ηθοποιός Σον Κόνερι!!! ο οποίος έπαιξε και στις ταινίες:
1.ΙΝΤΙΑΝΑ ΤΖΟΟΥΝΣ,η τελευταία σταυροφορία (όπου τραυματίζετε θανάσιμα και ..θεραπεύετε από το δισκοπότηρο)
2.The ROCK, O Σον Κόνερι (Ένας παλιός μυστικός Βρετανός πράκτορας) εξουδετερώνει (με την βοήθεια του ..Νίκολας Κέιτζ) μια ομάδα τρομοκρατών (εξοπλισμένοι με ..πράσινα χημικά) στο ..ΝΗΣΙ ΑΛΚΑΤΡΑΖ και σώζει το ΣΑΝ ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ!!!

The Rock - Movie Trailer

Με ποια κριτήρια επιλέχθηκε άραγε να παίξει τους παραπάνω ρόλους ο Σον Κόνερι;; Μήπως έπαιξε άραγε ρόλο (εκτός από τα υποκριτικά του ταλέντα), ότι έχει γεννηθεί ....25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ (1930);;;

(Στην τελευταία ταινία, ο Σον Κόνερι οδηγεί στους δρόμους του ..Σαν Φρανσίσκο ένα Τζιπ, τύπου" Hammer"--"Σφυρί"..)
ο Σον Κόνερι, κάποια στιγμή μέσα στην ταινία, ψάχνει να βρει την ανιψιά του, που ονομάζετε ..Αγγέλου!!!
Προς το τέλος της ταινίας, ο Νίκολας Κέιτζ ανάβει δύο ..πράσινα καπνογόνα (τα οποία συμβολίζουν την πράσινη ανάπτυξη) ...με τα οποία έρχεται η ..λύτρωση!!!
Στο τέλος της ταινίας, ο Νίκολας Κέιτζ βρίσκει το μικροφίλμ που ήταν ..κρυμμένο μέσα σε μια ..παλιά Εκκλησία--- το τέλος, θυμίζει ..χρονοκάψουλα ..Νέα Ζηλανδία Christchurch)!!!
knowing-trailer

ο Νίκολας Κέιτζ (ο οποίος πρωταγωνιστούσε στην ταινία "Knowing) έπαιξε πρόσφατα σε δύο ταινίες:

1.The Sorcerer's Apprentice (ο Μαθητευόμενος Μάγος)
Μήπως σας θυμίζει ..κάποιον, ο κύριος της παραπάνω αφίσας;;

THE SORCERERS APPRENTICE TRAILER

Σε αυτήν την ταινία (της Walt Disney) ο (μάγος) Νίκολας Κέιτζ ψάχνει για ένα ..παιδί-μάγο, ο οποίος θα σώσει τον κόσμο!!!
μετά το πρώτο δεκάλεπτο της ταινίας, εμφανίζετε η εξής σκηνή: το παιδί-μάγος κοιμάται και ο σκύλος του ανεβαίνει στο κρεβάτι του και τον ξυπνάει... η κάμερα ζουμάρει στο ξυπνητήρι, που δείχνει 7 το πρωί..
ο ..David πριν πολλή καιρό είχε πει: "κάθε πρωί ανεβαίνουν τα σκυλιά μου στο κρεβάτι και με ξυπνάνε, αλλά δεν με πειράζει διότι έτσι και αλλιώς είμαι ...πρωινός τύπος!!! (ο ..David έχει αναφέρει ότι έχει δύο σκυλιά, όμως κυκλοφορεί δημόσια μόνο με τον μαύρο σκύλο του..)

2. SEASON of the WITCHΣε αυτήν την ταινία ο Νίκολας Κέιτζ είναι ένας ..Ναϊτης Ιππότης!!!
Στο παρακάτω εξώφυλλο της ταινίας, ο Νίκολας Κέιτζ κρατάει ένα σπαθί, στο οποίο αντανακλάτε, μέσα σε μια φωτιά, μια γυναίκα (η οποία, αποκαλύπτετε στο τέλος της ταινίας, ότι είναι ο Σατανάς!!!)
Ποιον, σας θυμίζει ο ..κύριος της παραπάνω αφίσας;;;

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας "Season of the Witch"

Ο ηθοποιός Νίκολας Κέιτζ, παλιότερα είχε πρωταγωνιστήσει και στην ταινία "Gost Rider "!!! ο Gost Rider (ο οποίος έχει ένα φλεγόμενο κεφάλι, που συμβολίζει τον μέγα "Πεφωτισμένο") είναι το όργανο του Διαβόλου, ο οποίος μαζεύει τις "ψυχές" των αμαρτωλών ανθρώπων, για λογαριασμό του αφέντη του!!! υποτίθεται ότι στο τέλος της ταινίας, ανεξαρτητοποιείται από το "Αφεντικό" του!!!
Αν κάποιος από εσάς τύχει να δει αυτήν την ταινία, τότε σε μια σκηνή, θα δει τον "Gost Rider", ο οποίος για να αποφύγει την αστυνομία που τον κυνηγάει, βουτάει από την κορυφή της παρακάτω ..γέφυρας, με την μηχανή του και διασχίζει το νερό, χωρίς να βουλιάξει!!! (βλέπετε επίσης την ..φωτιά και το ..νερό)


-------------------------------------------------------------------------------------------------
Στο εξώφυλλο της παρακάτω ταινίας (Shutter Island -το νησί των καταραμένων), φαίνεται το νησί του ..Αλκατράζ!!!
(βλέπετε επίσης την ..φωτιά και το ..νερό!!!)

Πρωταγωνιστής σε αυτήν την ταινία, είναι ο ηθοποιός Leonardo DiCaprio, ο οποίος υποδύεται (αρχικά) έναν αστυνομικό ντετέκτιβ, ο οποίος μεταβαίνει (με ..πλοίο) στο ψυχιατρικό ίδρυμα του νησιού, για να ερευνήσει μια εξαφάνιση ενός τροφίμου!!! Στο τέλος της ταινίας, ανακαλύπτει ότι τα περισσότερα από όσα ζούσε μέχρι εκείνη την στιγμή, ήταν μια φαντασίωση του και ο ίδιος ήταν στην πραγματικότητα, ένας τρόφιμος αυτού του ψυχιατρικού ιδρύματος!!!
Καλό είναι να γνωρίζετε, ότι ο Leonardo DiCaprio συμμετείχε στο οικολογικό ντοκιμαντέρ του Αλ Γκορ και πρόσφατα αγόρασε και ένα σπίτι στο ..Ισραήλ!!! (στο Ισραήλ έχει αγοράσει σπίτι και η τραγουδίστρια Μαντόνα, όπως ήδη έχουμε αναφέρει σε παλιότερες αναρτήσεις μας)
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Παρακάτω βλέπετε το τρέιλερ της ταινίας "The Island" ("Τo Νησί")!!!

Στην παραπάνω ταινία, ο πρωταγωνιστής (που υποδύεται ο ηθοποιός Ewan McCregor) και είναι ο ..κλώνος του Τομ Λίνκολν
(ο οποίος, είναι ..σχεδιαστής πρωτοποριακών ..θαλασσίων σκαφών!!!), καταφέρνει να αποδράσει από μια μυστική βάση παραγωγής κλώνων-σωσιών, (οι οποίοι χρησιμοποιούνται για ανταλλακτικά των αληθινών ανθρώπων) και αφού (μετά από περιπέτειες) καταφέρνει να πάρει την θέση του αληθινού Τομ Λίνκολν, επιστρέφει στην βάση, την οποία και καταστρέφει, αφού προηγουμένως έχει ελευθερώσει όλους τους κλώνους!!!
Στο τέλος της ταινίας, ο πρωταγωνιστής μαζί με την ..ξανθιά φίλη του, ταξιδεύουν πάνω σε ένα πρωτοποριακό θαλάσσιο σκάφος.. για κάποιο .."ΝΗΣΙ"!!!
Στην αρχή του τρέιλερ, βλέπετε το όνειρο του ..κλώνου, το οποίο γίνεται πραγματικότητα στο τέλος της ταινίας!!!
Στο διάστημα (1:46-1:50) καθώς επίσης και στο διάστημα (2:05-2:10), βλέπετε (σε ένα ουρανοξύστη), ένα τεράστιο "R", από το οποίο κρέμονται οι δύο βασικοί πρωταγωνιστές, και στην συνέχεια, καθώς το γράμμα "R" ξεκολλάει και πέφτει στο έδαφος (μαζί με τους 2 βασικούς πρωταγωνιστές γαντζωμένους πάνω του), εκείνοι δεν παθαίνουν τίποτα!!!
το μήνυμα, το οποίο μας περνάει αυτή η σκηνή της ταινίας είναι, ότι το γράμμα "R" ..σώζει ζωές!!! (ποιανού όμως το επίθετο ξεκινάει από το γράμμα "R";;;)

(ο ηθοποιός Ewan McCregor, έπαιξε και τον ρόλο του κακού, στην ταινία (ILLUMINATI) Angels & Demons!!!)


Τα λέμε σύντομα με περισσότερα, στο ΜΕΡΟΣ Β' : HOLLYWOOD & ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ!!!

12 σχόλια:

  1. Στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση υπάρχει το ιστορικό αρχείο της οικογένειας Rothschild, το οποίο ..συμπτωματικά δημιουργήθηκε το 1978!!!
    (για να έχετε περαιτέρω πρόσβαση σε κάποια, από τα μέρη του αρχείου, θα πρέπει να γνωρίζετε τον κωδικό πρόσβασης)!!!

    http://translate.google.gr/translate?
    hl=el&sl=en&u=http://www.rothschildarchive.org/&ei=2rHBTYq_H8ufOu3V7J0I&sa=X&oi=trans
    late&ct=result&resnum=1&ved=0CCEQ7gEwAA&prev=/search%3Fq%3Drothschild%2Barchives
    %2B1978%26hl%3Del%26biw%3D1362%26bih%3D562%26prmd%3Divns

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το 1827, Ο Sir walter Scott δημοσιεύει στο εννιάτομο έργο του (στον δεύτερο τόμο) ότι η Γαλλική επανάσταση προγραμματίστηκε από τους Illuminati (Adam Weishaupt) και χρηματοδοτήθηκε από τους μετατροπείς χρημάτων της Ευρώπης (τους Rothschilds).

    Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Διοικητή William Guy Carr, ο οποίος ήταν ένας Αξιωματικός στο Βασιλικό Καναδικό Ναυτικό και ο οποίος είχε εξαιρετικές μυστικές επαφές με κύκλους σε όλο τον κόσμο, ο ιδρυτής της οικογένειας Rothschild κατάρτισε σχέδια για τη δημιουργία των illuminati και στη συνέχεια ανάθεσε στον Adam Weishaupt την οργάνωση και την ανάπτυξη της οργάνωσης.

    Η Γαλλική Επανάσταση σημαίνει την κοινωνική μετάλλαξη από την φεουδαρχική στην αστική κοινωνία. Η μοναρχία έπεσε και δημιουργήθηκε μια δημοκρατία. Για πρώτη φορά ανέλαβε η οικονομικά δυνατή αστική τάξη και πολιτική δύναμη από τους ευγενείς, οι οποίοι ήδη από πιο μπροστά έχαναν σε δύναμη. Μετά την ανακήρυξη των εκπροσώπων της Τρίτης Τάξης σε Εθνική Συντακτική Συνέλευση, αυτή ψήφισε στις 26 Αυγούστου 1789 την Διακήρυξη των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και του Πολίτη.

    (η Γαλλική επανάσταση ξεκίνησε το έτος 1789)-(1789....1978)

    Διαβάστε και το παρακάτω άρθρο:

    http://redskywarning.blogspot.com/search/label/Rothschilds

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «Έχουμε ένα ιστορικό ραντεβού με ένα Παγκόσμιο Δικτάτορα και η εμφάνιση το υφαίνεται δεν θα αργήσει. Πάντα μετά την κατάρρευση της οικονομίας ενός κράτους, αναδεικνύεται ένας ισχυρός ηγέτης που αποκαθιστά την αξία του νομίσματος και την τάξη. Ο Μέγας Ναπολέων, ο Στάλιν, ο Χίτλερ, όπως και ο Μάο Τσε Τουνγκ αναδείχθηκαν πανίσχυροι εξουσιαστές μέσα από τα ερείπια μίας οικονομικής καταστροφής. Οι κρίσεις είναι το φυτώριο των δικτατόρων που εμφανίζονται με την μάσκα του κοσμοσωτήρα.
    Με την έλευση της παγκόσμιας νομισματικής κατάρρευσης ο άνθρωπος που θα αποκαταστήσει την αξία του νομίσματος θα γίνει δικτάτορας ολόκληρου του κόσμου».

    Η παραπάνω δήλωση ανήκει στον Julian Snyder, Σύμβουλο Οικονομικών Επενδύσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διαβάστε και αυτό:

    (Το πρώτο παγκόσμιο συνέδριο αθεϊστών στην Αυστραλία)

    http://www.nooz.gr/page.ashx?pid=9&cid=8&aid=1096550

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Σούπερμαν αποκηρύσσει την εθνική του ταυτότητα και γίνεται πιο παγκόσμιος, στο νέο τεύχος

    ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2011/05/blog-post_8638.html#ixzz1LjqFS3jY


    http://www.pentapostagma.gr/2011/05/blog-post_8638.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δείτε μερικά παλαιότερα βίντεο με τον ..David


    422世界地球日特辑10
    http://www.youtube.com/watch?v=tYp8RNFVAFs&feature=related

    来自美国的塑料船抵达悉尼引关注
    http://www.youtube.com/watch?v=FXJ30CmpJpA

    First Day in Kiritimati
    http://www.youtube.com/watch?v=192bMNQ3n-w

    Plastiki Skype.avi
    http://www.youtube.com/watch?v=LJtRFCRgVMA

    Eco Trip on Sundance Light Bulb GSE segment
    http://www.youtube.com/watch?v=cBnySB-HPeE

    HP Sets Sail with Plastiki
    http://www.youtube.com/watch?v=NuwdzNsTTCI

    Plastic 2
    http://www.youtube.com/watch?v=QUptaDHMAOw&feature=related

    Plastics In Our Oceans - The 'Plastiki' Expedition
    http://www.youtube.com/watch?v=ZpbipTF-ytk

    Plastiki to help ECHS get Pres. Obama
    http://www.youtube.com/watch?v=H8803QywbTw&feature=player_detailpage

    Scott Hahn interviews David de Rothschild
    http://www.youtube.com/watch?v=s8YIyMrwpOA

    What people4
    http://www.youtube.com/watch?v=Fzry1axjlE8

    TEDxSiliconValley - David de Rothschild - 12_12_09
    http://www.youtube.com/watch?v=4IeKL97lA3w

    YouTube - Planet 100- Make Love. Not Poison (3_23)
    http://www.youtube.com/watch?v=2reZ5JbXUM0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κανενα νεο απο των David???
    Eχουμε Νικο?


    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρίξε μια ματιά σε σχόλια προηγούμενου κεφαλαίου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΝΙΚΟ, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΞΥΔΕΡΚΕΙΑ ΣΟΥ, ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΓΚΑΙΡΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ, ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΑΔΕΛΦΩΝ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ. Ο ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΑΔΕΛΦΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ5675 http://anastasio5675.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γειά σου Νικόλα,είχα διαβάσει σε παλαιότερο δημοσίευμα σου ότι έψαχνες να βρείς την σύνδεση του ΔΑΥΙΔ με την Ρωσία. Γεννήθηκε στην Ρωσία και συγκεκριμένα κοντά στην Αγία Πετρούπολη, δες το σχετικό βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=82QzLVbYhU8 , έτσι εξηγείται το γεγονός που έγινε με τον Μέγα Οικουμενιστή Επίσκοπο Αγίας Πετρούπολης Νικόδημο, ο οποίος το 1978 είπε το ΜΥΣΤΙΚΟ, στον Πάπα των 33 ημερών Ιωάννη Παύλο τον Α' και στη συνέχεια ξεψύχησε στα πόδια του. Το παζλ με την βοήθεια του Θεού ξετυλίγεται, εύχομαι καλή δύναμη παρά Κυρίου, θα χαρώ να μάθω νέα σου. Αναστάσιος [ANASTASIO5675] ,https://www.facebook.com/home.php

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γεια χάρα και σε 'σένα φίλε Αναστάσιε!
    Ενδιαφέρον το Βίντεο, αν και ορισμένες προφητείες που αναφέρονται, μέσα σε αυτό, είναι υπό αμφισβήτηση.. το σενάριο που μου περιγράφεις παραπάνω.. το έχω υπόψιν μου, εδώ και πολύ καιρό!! όμως, καλά κάνεις και το αναφέρεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή